Disclaimer & Copyright

Door het bezoeken/gebruiken van Planet Coaster Club (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "ons" en "onze"), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden van Planet Coaster Club. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, vragen we je om deze website niet langer te bezoeken of te gebruiken.

Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, is eigendom van Planet Coaster Club en is beschermd onder Nederlandse copyrightwetgeving. De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze website is auteurs- rechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Planet Coaster Club. De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Planet Coaster Club niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.

PlanetCoasterClub.nl is een fan website met community over de PC-game Planet Coaster, ontwikkeld door Frontier Developments. Planet Coaster Club is geen onderdeel van de officiele Planet Coaster website. Planet Coaster Club houdt de Nederlandse fans up-to-date met het laatste nieuws, trailers, screenshots en exclusieve content die door Frontier Developments online worden gepubliceerd. Al het officiele beeldmateriaal behoort tot het eigendom van Frontier Developments.

Copyright © 2016 Planet Coaster Club | Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group,
phpBB.nl Vertaling
Style by Mixon, pozycjonowanie reklama