Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Dev Diary #3: Build, Create, Share!

Berichtdoor Robin » di 26 jan 2016, 14:58

Afbeelding

Vanmiddag is de derde Dev Diary, met de titel 'Build, Create, Share', verschenen. In deze video gaan de developers van Frontier Developments op deze punten in. We zien hier onder andere beelden van de Coaster Builder, het bouwen van grotten voor je achtbaan en nog wat nieuwe attracties!

Bekijk hieronder de volledige video.

Read more: Dev Diary #3: Build, Create, Share! (Reacties: 0)

Gerucht: Early Access begint op 14 maart 2016

Berichtdoor Robin » wo 27 jan 2016, 01:37

Afbeelding

Gisteren verscheen de derde Dev Diary met beelden van verschillende parken en over de Coaster Builder. Planet Coaster-fans hebben de video compleet zitten onderzoeken. Zo kan je bijvoorbeeld wachtrijen maken met bochten, lopen de bezoekers naar de karretjes van de attractie in plaats van te teleporteren zoals in RollerCoaster Tycoon 3. En...

In de video zagen we richting het einde de wereld van Planet Coaster. Tot zover lijkt alles normaal. Bij Resume staat een datum vermeld: 14 maart 2016, zoals je hieronder ziet. Wanneer begon de Early Access ook alweer? Juist, in maart! Op dit moment denken we dat de Early Access inderdaad op 14 maart zal beginnen, maar we durven het niet met zekerheid te zeggen.

Wat denken jullie? Laat je mening achter op het forum.

Afbeelding

Nieuwe screenshots Planet Coaster verschenen

Berichtdoor Robin » vr 29 jan 2016, 22:34

Afbeelding

Vandaag zijn er weer enkele nieuwe screenshots opgedoken van Planet Coaster. Op deze screenshots zien we een plein met het standbeeld dat we eerder hebben gezien in Dev Diary 3: Build, Create, Share. Hier is een verbeterpunt te zien ten opzichte van Dev Diary 2. In deze Dev Diary was het nog niet mogelijk om verschillende paden tegen elkaar aan te leggen. Dit is nu het geval en daarmee is te zien dat Planet Coaster steeds beter en beter wordt.

In de tweede screenshots zien we hetzelfde plein, maar dan in de nacht. Het creëert een totaal andere sfeer als overdag. We zien de planten en het standbeeld net wat beter op de eerste screenshot. Op de laatste screenshot kunnen we nog even zien hoe we de omgeving kunnen aanpassen aan een bepaald thema.

Welke screenshot vind jij mooier of wat wil jij graag zien? Laat het weten in de reacties!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Nieuwe video: het aanpakken van vandalisme!

Berichtdoor Robin » zo 31 jan 2016, 17:46

Afbeelding

Frontier heeft zojuist een nieuwe video naar buiten gebracht. De beveiligers lijken in Planet Coaster hun handen vol te krijgen aan vandalisme. In de onderstaande video is te zien dat het mogelijk is dat bezoekers graffiti op de muren spuiten. De bewaker die we hier zien lijkt zijn cursus niet goed te hebben gevolgd. Wat er gebeurt... Kijk zelf maar!