Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Renders: Deze piraat jaagt je de stuipen op het lijf!

Berichtdoor Robin » za 06 feb 2016, 17:10

Afbeelding

Er zijn weer nieuwe renders verschenen van Planet Coaster met deze keer de Pirate King, een van de mascottes die rondlopen in je park. Normaal hebben mascottes een aardig karakter, maar de Pirate King denkt er waarschijnlijk anders over. Hij ziet er vrij eng uit voor kinderen en kan, als je naar de tweede afbeelding kijkt, je de stuipen op het lijf jagen!

Wil jij de Pirate King in je park hebben rondlopen? Laat het ons weten!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Video: Gulpee, een leuke mascotte! ...of toch niet?

Berichtdoor Joël » zo 07 feb 2016, 03:30

Afbeelding

Er is een leuke video verschenen van Gulpee, een van de mascottes van Planet Coaster!

Gulpee is een hele aardige dino! Hij zwaait naar je, hij knuffelt je, je mag met hem op de foto, en... Hij eet graag kinderen! Voor de rest is hij gewoon superleuk. Helaas denken sommige ouders daar anders over, zoals te zien is in deze video.

Wat vinden jullie van Gulpee? Heeft hij wat opvoeding nodig, of laat je hem zijn gang gaan?
We horen je reactie graag op ons forum!


Concept: Komt er een BarberShop-kwartet in Planet Coaster?

Berichtdoor Joël » do 11 feb 2016, 02:45

Afbeelding

Wie wel eens in een pretpark van Disney is geweest, of een wat oudere Disney-film heeft gezien, kent misschien wel het typische stemgeluid van een BarberShop-kwartet.

Ken je het niet? Dan laten wij je er graag kennis mee maken!

Een BarberShop-kwartet is een groep van 4 mannen of vrouwen die samen zingen en leuke verhalen vertellen. Vooral het zingen is interessant, want ze zingen allemaal op een andere toonhoogte, wat een bijzonder effect heeft!

Hier zie je een concept van het BarberShop-kwartet voor Planet Coaster. Het is dus mogelijk dat dit bijzondere fenomeen ook in het spel komt! Omdat we het niet alleen bij een uitleg willen houden en jullie ook graag kennis laten maken met het echte stemgeluid, nodigen we jullie uit om ook de video op YouTube te bekijken. De link naar de video vind je op ons forum.

Wat vinden jullie ervan? Vertel het ons op ons forum!

Afbeelding


Nieuwe renders van attracties verschenen [UPDATE]

Berichtdoor Robin » do 11 feb 2016, 18:09

Afbeelding

Vandaag is een eerste render opgedoken van een transportattractie in Planet Coaster, de Connie Express. Zoals je kan zien is de stoomlocomotief compleet in Planet Coaster stijl door de twee vlaggetjes en logo's op de kolenwagon. De sfeer spat er vanaf!

Ook is er een render verschenen van een achtbaantreintje. Aan de vlammen te zien lijkt het om een achtbaan te gaan met hoge snelheden. Vergeet vooral niet om mooie details te bekijken door op het vergrootglas te klikken!

Welke attractie lijkt je het leukst om in je park te bouwen?

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De verschillende emoties van de Pirate King

Berichtdoor Robin » za 13 feb 2016, 17:46

Afbeelding

In de nieuwe Planet Coaster video zijn de verschillende emoties van de Pirate King te zien. Hoe gedraagt hij zich normaal, wanneer hij gedemotiveerd is of als hij overwerkt is? Het is allemaal te zien in de onderstaande video.

Hoe wil jij ervoor zorgen dat je mascottes altijd vrolijk door het park zullen lopen? Laat het aan ons weten!


King Coaster valt in nieuwe video

Berichtdoor Robin » zo 14 feb 2016, 17:53

Afbeelding

Frontier heeft zojuist een nieuwe video online geplaatst. In deze video is de mascotte King Coaster te zien. King Coaster ziet er vrolijk uit, doet z'n dingetje en vervolgens valt hij. Kan hij nog wel opstaan met dat pak? Bekijk snel de video!

Read more: King Coaster valt in nieuwe video (Reacties: 13)

Attractie: De Magic Twirl

Berichtdoor Joël » do 18 feb 2016, 22:58

Afbeelding

Pas op! Daar is een heks!

Misschien dat sommige gasten schrikken als ze deze heks zien... Ze ziet er namelijk niet erg vriendelijk uit. Sterker nog, met haar toverstaf zou ze zomaar iemand in een Drat kunnen veranderen.

Denk jij nu: "Kom maar op!", dan kun je de uitdaging aangaan en in de Magic Twirl stappen, een van de attracties die jij straks in Planet Coaster in jouw parken kunt bouwen.

Benieuwd hoe de heks eruit ziet? Of wat een Drat eigenlijk is? Je ziet ze in deze concepten en render.

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten op het forum!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Attractie: De Magic Twirl (Reacties: 9)

De verschillende emoties van King Coaster

Berichtdoor Robin » vr 19 feb 2016, 16:04

Afbeelding

Na de emoties van de Pirate King kunnen we nu de verschillende emoties zien van King Coaster. Hoe gedraagt hij zich als hij zijn werk doet, als hij gedemotiveerd is en wanneer hij overwerkt is? In de onderstaande video is alles te zien!

Welke mascottes ben jij van plan om in je park rond te laten lopen? Laat het weten in de reacties!


Early Access start in tweede helft van maart [UPDATE]

Berichtdoor Robin » vr 19 feb 2016, 17:00

Afbeelding

Vandaag is bekend gemaakt dat de Planet Coaster Early Access helaas niet voor 16 maart zal beginnen. Daarmee kunnen we gelijk melden dat ons eerder genoemde gerucht ook niet meer klopt.

Frontier schreef:Before we launch we do have a press event happening a bit before to explain about the game and get hands on for the very first time.

Maar de datum van 15 maart 2016 in de derde Dev Diary heeft nog steeds een betekenis. Op 15 maart vindt er een Pers Evenement plaats in Londen waar 1 Coaster Head Club member de game als eerste aan mag raken, voordat de rest dit kan doen.

Frontier schreef:You would need to be able to make your way to the event and expenses won't be covered but you will get a chance to play the game before anyone else, meet some of the Frontier Development team and will be able to enjoy a light hearted session and evening with the team.

Wil jij kans maken om als eerste Planet Coaster te spelen in Londen? Bestel dan snel de Coaster Head Club Membership voor 34 euro in de Frontier Store. Vervolgens moet je laten weten waarom je aanwezig wil zijn bij dit evenement.

Om deel te nemen aan dit evenement moet je wel minimaal 18 jaar zijn. Daarnaast moet je het vervoer naar Londen wel zelf regelen.

Update [...]

Kijkje in de keuken

Berichtdoor MrPizzaCrust » za 20 feb 2016, 17:35

Afbeelding

Vandaag hebben we een eerste kijkje in de keuken gekregen, letterlijk. Het gepubliceerde screenshot laat ons zien hoe de kraampjes er van binnen uit zullen zien.

Afbeelding

Frontier heeft er voor gekozen om twee versies te maken, een normaal kraampje en een premium kraampje. Het zal dus mogelijk worden om kraampjes en winkeltjes een upgrade te geven om je verkoop te boosten. Wellicht wordt ook het aanbod vergroot na een upgrade.
Dit blijft nog even speculeren. Wat denk jij?
Read more: Kijkje in de keuken (Reacties: 10)