Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Planet Coaster bij PAX East

Berichtdoor Jinatha » wo 01 feb 2017, 13:38

Afbeelding

Frontier heeft vorige week bekend gemaakt dat ze van 9 t/m 12 maart bij PAX East, Boston staan met Planet Coaster!

Voor degene die niet weten wat PAX is, PAX is een Amerikaanse Game conferentie waar, net zoals de Europese Gamescom, verschillende gamebedrijven hun games laten zien en ook kunnen testen. Vorige jaar met Gamescom heeft Planet Coaster op alle dagen gelivestreamd. Zo zagen we de eerste beelden van Alpha 3. Ook zagen we hoe verschillende YouTubers zoals DeLadySigner, Silvarret, Rudi Rennkamel als eerste de 3de Alpha build van Planet Coaster konden spelen.

Natuurlijk gaat Planet Coaster dit ook doen in PAX, zo gaat Bo 2 keer een livestream doen van anderhalf uur samen met onze eigen spoiler koning Sam Denney, waarin ze vertellen en beelden laten zien van tweede grote update (1.2) die rond april wordt verwacht. Dit gaat gebeuren op vrijdag 10 maart, tijden zijn nog niet bekend (het event wordt gehouden in Amerika, dus we moeten rekening houden met de verschillende tijdzone).

Afbeelding


Op zaterdag 11 en 12 maart komen er community livestream met YouTubers. Zo zal Flabliki er zijn maar ook YouTubers als Das Valdez, Krytic Zeuz, Zillieness, Deejay Knight zullen tijdens deze twee [...]
Read more: Planet Coaster bij PAX East (Reacties: 0)

Special Livestream: Audio

Berichtdoor Jinatha » di 14 feb 2017, 18:49

Afbeelding

Vorige week aan het einde van de community livestream had Bo ons verteld dat er deze week een hele speciale livestream aan zou komen. Vandaag heeft ze meer informatie naar buiten gebracht hierover.

Het is eigelijk wel een feit is dat iedereen wel houdt van de muziek en geluiden die we in de game kunnen vinden. Maar dat is nog niet alles, ze hebben ook een klein feestje te vieren want Planet Coaster is genomineerd voor de beste Audio in een Indie game en voor de beste geluid design in een casual/social game bij de G.A.N.G Awards

Daarom heeft Bo Lead Audio Designer Matthew Florianz en Audio Progrmmar Jon Ashby uitgenodigd om dit te vieren. Tijdens de livestream nemen ze ons mee op het muzikale reis over verschillende facetten rond om de Audio van Planet Coaster.

De livestream is 15 februari om 20.00 op het Youtube kanaal van Planet Coaster
Read more: Special Livestream: Audio (Reacties: 3)

Concepten van de Planet Coaster Winter Update

Berichtdoor Joël » do 16 feb 2017, 01:13

Afbeelding

Hallo allemaal,

Wij van Planet Coaster Club hopen dat jullie allemaal aan het genieten zijn van Planet Coaster, de leuke pretparksimulatiegame.

In december heeft Frontier een 24 uur durende livestream uitgezonden met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel: SpecialEffect. Deze livestream werd gepresenteerd door onze getalenteerde community manager Bo. Zij werd tijdens de livestream vergezeld door een aantal fantastische gasten van Frontier.

Tijdens deze geweldige livestream heeft John Laws, Director of Art, een aantal concepten laten zien van de Planet Coaster Winter Update. Van deze concepten uit de livestream hebben we schermopnames gemaakt, zodat we deze met jullie kunnen delen.

Geniet hieronder van de mooie concepten van de Planet Coaster Winter Update en laat je reacties achter in dit topic. Wat voor concepten van Planet Coaster zouden jullie willen zien?

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Go karts en nieuwe flatride op afbeelding Planet Coaster

Berichtdoor Robin » vr 17 feb 2017, 23:24

Afbeelding

Het gaat aardig goed met Planet Coaster en inmiddels hebben ruim 500.000 pretparkdirecteuren meerdere parken geopend in Planet Coaster. Midden december kregen we de eerste grote Winter Update met onder andere een nieuw thema en nieuwe attracties. Maar pretparken zijn er om te worden uitgebreid.

Het lijkt erop dat we weer nieuwe content mogen verwachten met Planet Coaster. Op de onderstaande afbeelding is een nieuwe flatride te zien aan de linkerkant. Wie een beetje goed kijkt zie nog een nieuwe attractie: Go Karts! Op dit moment is het niet bekend wanneer we deze attracties mogen verwelkomen in Planet Coaster, maar het lijkt aannemelijk dat ze met de grote update in April worden toegevoegd aan de game.

Heb jij nog meer leuke dingen gevonden? Laat het ons weten met een reactie.

Afbeelding

Concepten van Gulpee

Berichtdoor Joël » ma 27 feb 2017, 20:40

Afbeelding

Hallo allemaal,

Welkom bij een nieuw bericht met concepten van Planet Coaster.

Deze keer in de spotlight: Gulpee!

Afbeelding

Tijdens de 24 uur livestream van Planet Coaster - vlak voor de kerstdagen in 2016 - heeft John Laws, Director of Art, een aantal concepten laten zien. Onder deze concepten bevonden zich 2 afbeeldingen van Gulpee (voluit: Gulpee Rex), de T-Rex mascotte in Planet Coaster.

Interessant feitje: het ontwerp van Gulpee begon als een schattige puppy. Deze puppy was echter te middelmatig; hij was weliswaar schattig, maar ook saai. Hij sprong er niet uit als mascotte. Daarom probeerde het team van Frontier iets anders: een schets van een peuterversie van een T-Rex. De echte Gulpee was geboren.

Het team wilde Gulpee meer het uiterlijk van een tiener geven in plaats van een peuter, dus voegden ze een T-shirt toe om hem ouder te laten lijken. Op deze manier werd hij een stuntelende bombastische T-Rex tiener. Dit betekende dat hij weg kon komen met meer ondeugende streken om bezoekers te vermaken.

Vandaag de dag is Gulpee niet alleen een leuke mascotte in de vorm van een T-Rex tiener, maar ook een mascotte van het gelijknamige frisdrankmerk. Gulpee is verkrijgbaar als frisd [...]
Read more: Concepten van Gulpee (Reacties: 0)