Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Screenshots van de afgelopen livestream

Berichtdoor Robin » do 03 maart 2016, 21:13

Afbeelding

We hebben gisteren allemaal de eerste livestream van Planet Coaster kunnen zien, waar vragen werden gesteld aan John Laws, de 'Director of Art' van Planet Coaster. We zijn meer te weten gekomen over de game, maar daar gaat Joël verder op in met een samenvatting die komende dagen verschijnt.

Er werden ook veel nieuwe beelden getoond waar de fans compleet van uit hun dak gingen. Speciaal voor jullie hebben we screenshots van de livestream. Deze kan je vinden op de pagina met screenshots en concepten.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Screenshots van de afgelopen livestream (Reacties: 11)

Nieuw concept en render van Guards

Berichtdoor Robin » za 05 maart 2016, 03:26

Afbeelding

Vannacht is er een nieuwe afbeelding gelekt met een concept en render. Het lijkt erop dat het Piraten thema wordt uitgebreid met deze guards. Je zal ze vast wel eens hebben gezien in de Pirates of the Caribbean of Sons of Liberty.

Hier hebben we een aantal animatronics in zowel concept art als in render! Ze zullen zeker je bezoekers vermaken als ze een bezoek brengen aan je park!

Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties!

Afbeelding
Read more: Nieuw concept en render van Guards (Reacties: 11)

Een kind van concept naar game

Berichtdoor Robin » zo 06 maart 2016, 17:35

Afbeelding

Vandaag krijgen we een blik hoe een personage wordt gemaakt voor Planet Coaster. Als eerste wordt een tekening gemaakt, het concept. Vervolgens wordt de render gemaakt en voegen ze bewegingen aan het personage toe. Uiteindelijk heb je dus een in-game personage. In de video hieronder zie je het hele proces.

Read more: Een kind van concept naar game (Reacties: 2)

Tweede livestream op 9 maart

Berichtdoor Robin » di 08 maart 2016, 23:27

Afbeelding

Op woensdag 9 maart zal de tweede Planet Coaster livestream plaatsvinden. De livestream zal rond 20:00 uur beginnen (Nederlandse tijd).

Frontier schreef:We’ll be hosting one a week for the next few weeks and we’ll be focusing on different elements of the game. You’ll get a chance to ask questions about the game directly to the developers and see some exclusive content.


Frontier is van plan om de komende weken elke week 1 stream uit te zenden via YouTube. Elke stream zal gaan over een ander onderdeel van Planet Coaster. Er komt een mogelijkheid om vragen rechtstreeks aan de ontwikkelaars van het spel te stellen. Ook zal er wat exclusieve content worden gedeeld.

De livestream zal te volgen zijn via het YouTube kanaal van Planet Coaster.

In de tweede stream zal Sam Denney te gast zijn, de 'Lead Artist'. Hij zal ons meer gaan vertellen over de flat rides. Helaas zal de livestream weinig aandacht besteden aan achtbanen. Op dit moment is het op het officiële Engelstalige forum van Planet Coaster mogelijk om alvast vragen door te geven voor Sam.

Nederlandse chat
Op Twitch streamen wij ook de Planet Coaster livestreams en is het mogelijk om lekker mee te chatten, in het Nederlands. Voel je welkom en [...]
Read more: Tweede livestream op 9 maart (Reacties: 4)

PLANET COASTER EARLY ACCESS VANAF 22 MAART SPEELBAAR

Berichtdoor Robin » wo 09 maart 2016, 22:36

Afbeelding

Eindelijk! In de tweede livestream van Planet Coaster is de datum bekend gemaakt voor de Early Access. Iedereen met een Early Bird Editie kan vanaf dinsdag 22 maart Planet Coaster gaan spelen. Uiteraard is de Early Bird na 22 maart nog beschikbaar. Meer informatie over de Early Bird is hier te vinden.

De eerste build van de Early Access zal de focus leggen op 'modular building' en paths.

Screenshots van de tweede livestream

Berichtdoor Robin » do 10 maart 2016, 21:50

Afbeelding

Gisteren hebben we de tweede livestream van Planet Coaster gezien, waar vragen werden gesteld aan Sam Denney, de 'Lead Artist' bij Planet Coaster. We zijn meer te weten gekomen over de game, maar daar gaat Joël verder op in met een samenvatting.

Er werden ook veel nieuwe beelden getoond waar de fans compleet van uit hun dak gingen. Speciaal voor jullie hebben we screenshots van de livestream. Deze kan je vinden op de pagina met screenshots en concepten.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Screenshots van de tweede livestream (Reacties: 6)

Nieuwe Planet Coaster editie en upgrades beschikbaar

Berichtdoor Robin » vr 11 maart 2016, 15:52

Afbeelding

Sinds vandaag zijn er nieuwe edities beschikbaar voor Planet Coaster in de Frontier Store. Het is vandaag makkelijker om bijvoorbeeld achteraf te upgraden naar de Early Bird.

De editie die erbij zijn gekomen, is de Planet Coaster: Deluxe Edition. Deze editie bevat zowel de Early Bird als de Coaster Head Club Membership. Zo heb je gelijk alles voor de beste Planet Coaster ervaring! Het prijskaartje van de Deluxe Edition ligt op €94,99. Mocht je Planet Coaster of de Coaster Head Club Edition al in bezit hebben en je wil de Early Bird eigenlijk hebben, dan is het mogelijk om voor €41,00 de Early Bird upgrade te kopen. Deze upgrade voegt (zoals de naam al zegt) de Early Access toe aan je collectie.

Afbeelding

Ontmoet Chief Beef in een nieuwe video

Berichtdoor Robin » za 12 maart 2016, 17:37

Afbeelding

Er is weer een nieuwe video verschenen. Vandaag zien we een promotiefilmpje van Chief Beef, zowel het merk als de entertainer zelf!

Zal jouw pretpark draaien om Chief Beef? Laat het weten in de reacties!

Read more: Ontmoet Chief Beef in een nieuwe video (Reacties: 6)

Het design van Chief Beef

Berichtdoor Robin » zo 13 maart 2016, 18:15

Afbeelding

Het is Chief Beef weekend! Gisteren kregen we een promotiefilmpje te zien van de entertainer en het merk. Vandaag krijgen we een concept te zien van Chief Beef. Nu is hij enkel de burger van een hamburger, maar er zijn ook concepten gemaakt waar Chief Beef ook uit tomaten, sla en het brood bestond.

Welke Chief Beef vind jij het leukst? Laat het ons weten!

Afbeelding
Read more: Het design van Chief Beef (Reacties: 3)

Planet Coaster Early Access: Nog 7 dagen te gaan!

Berichtdoor Robin » di 15 maart 2016, 20:23

Afbeelding

Het komt steeds dichterbij: de Early Access van Planet Coaster. Op 22 maart kan iedereen die de Early Bird heeft besteld aan de slag met de Early Access. Om dit te promoten heeft Frontier een korte teaser online gezet.

Heb je nog geen Early Bird? Geen nood! Deze kan je nog een tijdje bestellen via de Frontier Store. Heb je al wel de game, maar nog geen Early Bird? Dan is het mogelijk om de Early Bird Upgrade te kopen.