Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Nieuwe attractie in Planet Coaster update 1.1.4

Berichtdoor Robin » wo 01 maart 2017, 02:29

Afbeelding

Afgelopen middag is er weer een kleine Planet Coaster update uitgebracht. Update 1.1.4 brengt een nieuwe flatride naar de game, genaamd Tri-Storm. Waarschijnlijk kennen de meeste van ons deze attractie wel, want hij staat ook in Familiepark Drievliet.

Naast de Tri-Storm voegt deze kleine update ook de Japanse taal toe aan Planet Coaster.

Afbeelding

Afbeelding

Planet Coaster Club Contests Januari 2017 - Uitslag

Berichtdoor Jinatha » wo 01 maart 2017, 20:55

Afbeelding

Hoera!! Planet Coaster Club bestond 24 januari precies 1 jaar. Daarom hadden we een feestelijke opdracht bij deze editie van de PCC Contests: Bouw een coaster dat voor iedereen toegankelijk is met het thema: Feest!

Aangezien er maar 1 deelnemer iets heeft ingeleverd was het niet nodig om een stemronde te houden. Daarom willen we de winnaar van harte feliciteren met zijn creatie:

NoahS_NL!

Afbeelding


We hebben tevens besloten om een kleine pauze in te lassen met de contests. Wil je weten wanneer we weer van start gaan? Houd onze website en/of social media in de gaten!

Komende Planet Coaster livestreams op PAX

Berichtdoor Robin » vr 10 maart 2017, 11:57

Afbeelding

PAX East is weer van start gegaan en Frontier is hier ook aanwezig. Eerder kregen we te horen dat we een aantal livestreams zouden krijgen. Het schema is nu bekend en deze kan je hieronder vinden.

Op vrijdag 10 maart krijgen we twee livestreams van ieder 1,5 uur waar Sam en Bo onder andere praten over de grote update die in april verschijnt. Wij hopen op (veel) nieuwtjes en daarom zitten we die dag klaar om alles te kunnen melden. Kijken jullie deze dagen ook mee?

Vrijdag 10 maart - Official
16:00uur
Official Planet Coaster stream with Sam and Bo

20:00uur
Official Planet Coaster stream with Sam and Bo

Zaterdag 11 maart - Official Community Streams
16:00uur
Official Planet Coaster stream with Zillieness and Bo

17:00uur
Official Planet Coaster stream with Das Valdez and Bo

22:00uur
Official Planet Coaster stream with Flabaliki and Bo

Zondag 12 maart - Official Community Streams
16:30uur
Official Planet Coaster stream with Deejay Knight and Bo

19:30uur
Official Planet Coaster stream with Charlie Winsmore and Bo

Nieuwe attracties met komende update Planet Coaster

Berichtdoor Robin » vr 10 maart 2017, 19:26

Afbeelding

Zojuist hebben we de eerste officiële Planet Coaster livestream kunnen zien via Facebook. Op wat technische problemen na hebben we enorm kunnen genieten van de stream.

Zo(zo) kregen we als eerste de Zozo te zien. Eerder zagen we deze attractie al op een screenshot die in de nieuwsbrief werd meegestuurd.Iets later in de livestream kregen we de Elixir Machine te zien. Deze attractie is zeker niet voor mensen met een zwakke maag.In beide filmpjes zien we op de achtergrond nog andere attracties: de GO Karts en een normaal reuzenrad. Waarschijnlijk krijgen we deze vanavond te zien. Beide attracties verschijnen met de grote update van Planet Coaster. Deze staat gepland voor midden april.

Beveiligers in Update 1.2

Berichtdoor Jinatha » vr 10 maart 2017, 20:21

Afbeelding

Halt en blijf staan! Vandaag tijdens de livestream via Facebook hebben Bo en Sam bekend gemaakt dat een medewerker eindelijk klaar is om jou park te beschermen! Maak kennis met de Beveiliger!Waar een beveiliger is, is natuurlijk ook misdaad. Daarom zijn er twee soorten misdaden toegevoegd in de nieuwe update die rond midden april verwacht wordt.

Zakkenrollers
Stel, je hebt een fantastisch park waar veel mensen op af komen, dan is het natuurlijk een perfecte plaats voor zakkenrollers, want met al die drukte kan hij makkelijk te werk gaan. Huur een beveiliger in om te zorgen dat ze op tijd gepakt worden, want als ze het park verlaten zonder dat de beveiliger iets heeft opgemerkt dan is de kans groot dat hij de volgende keer vrienden mee neemt (en natuurlijk niet om gezellig met zijn vrienden in de teacups te zitten...als je begrijpt wat ik bedoel).

Vandalisme
Wat nu als je park het wat minder doet, dan worden de bezoekers natuurlijk ontevreden of misschien zelfs wel boos. In de nieuwe update is het mogelijk dat bij negatieve emoties de bezoekers vandalisme gaan plegen, zo kunnen ze hun agressie afreageren door bijvoorbeeld prullenbakken of bankjes te slopen als er [...]
Read more: Beveiligers in Update 1.2 (Reacties: 0)

Nieuwe scenery in april update

Berichtdoor Jinatha » vr 10 maart 2017, 20:39

Afbeelding

Natuurlijk komen er ook bij deze nieuwe update nieuwe scenery items in Planet Coaster. Zo had Spoiler Sam het er over dat hij bladzijdes vol scenery items bij zich had (en liet het ook zien in beeld).

Zo worden er shop signs toegevoegd voor de wat nieuwere winkels zoals Pipshop, Missy Good, Pizza Pen en Hotdog Squard.
Ook is hieronder te zien dat er nieuwe hekken komen en zie ik daar nou ook een nieuw reuzenrad....?Vanavond hopen we meer te zien te krijgen, misschien wel een nieuw thema? Wat willen jullie graag nog zien in de 1.2 Update?
Read more: Nieuwe scenery in april update (Reacties: 1)

Nieuw reuzenrad en achtbaan in tweede livestream

Berichtdoor Robin » za 11 maart 2017, 17:51

Afbeelding

In de eerste livestream van vrijdag 10 maart kregen we al wat nieuwe attracties te zien. Zo krijgen we in april de Zozo en de Elixir Machine. Daar bleef het niet bij, want op diezelfde dag werden nog meer attracties getoond!

Zo krijgen we (weer) een nieuw reuzenrad bij. Op dit moment kunnen we al spelen met de Star Wheel, Whirly Rig en de Radius. In april komt daar de Big Wheel bij. Dit reuzenrad heeft een meer standaard stijl vergeleken met wat we op dit moment in Planet Coaster hebben.In april krijgen we ook een nieuwe achtbaan in Planet Coaster. Deze achtbaan is de Steel Hydra, een hangende achtbaan. Bekijk snel de video hieronder.


3...2...1... Go Karts!

Berichtdoor Jinatha » za 11 maart 2017, 19:02

Afbeelding

Gisteravond tijdens de livestream van Sam en Bo is bekend gemaakt dat er een nieuwe track ride wordt toegevoegd aan de game namelijk de Go Karts!

Dit stond al heel lang op het verlanglijstje van zowel de Community als de Developers. Deze favoriet is eindelijk klaar om toegevoegd te worden aan de game! In de Go Karts attractie kunnen in totaal 20 gasten tegen elkaar racen, ze kunnen elkaar inhalen, tegen elkaar aanbotsen en slippen (helaas is het niet mogelijk om de attractie zelf te besturen).

Tijdens het bouwen van deze nieuwe ride merk je meteen dat je vrij dicht tegen de baan kan aanbouwen met scherpe bochten en kan je kiezen tussen brede banen of smalle. Daarnaast is het ook mogelijk om een zigzag in je baan te leggen, is het mogelijk om je baan te banken en kan je de hoogte in werken.

In de preview video zie je ook dat er verkeersborden zijn toegevoegd aan de scenery lijst.


Met deze Go Karts! zijn we al weer aan het laatste nieuwe onderdeel gekomen dat we kunnen verwachten met nieuwe update die we ongeveer in het midden van april kunnen verwachten, Natuurlijk is Planet Coaster nog druk bezig op PAX met de community streams, dus vergeet die niet!
Read more: 3...2...1... Go Karts! (Reacties: 7)

Planet Coaster update 1.2 verschijnt op 11 april!

Berichtdoor Jinatha » ma 13 maart 2017, 21:54

Afbeelding

Vandaag heeft Frontier een officieel persbericht naar buiten gebracht om te melden dat op 11 april de Spring Update gratis te downloaden is via Steam.

Met deze update krijgen we de onderstaande leuke attracties en features:

Nieuwe achtbanen
- Steel Hydra - dit is een suspended swinging coaster, deze hebben al gezien bij de PAX livestream.
- Trident - de allereerste Shuttle Coaster in Planet Coaster , 1 van de 2 boomerang coasters die Sam tijdens de stream heeft benoemd.
- Bakasura - de grotere broer van de Trident, de Bakasura, is een inverted boomerang coaster.

Nieuwe trackrides
- 'Speed' Go Karts! - Creëer je eigen racebaan met de nieuwe geavanceerde track editor, wie gaat er winnen en wie gaat er spinnen?

Nieuwe flatrides
- Elixir Machine - Een attractie die 360 graden spint, draait en keert.
- Big Wheel - Het klassieke reuzenrad.
- ZoZo - Deze attractie met 2 grote armen wordt ook toegevoegd aan de vintage verzameling van Planet Coaster

Nieuwe features
- Misdaad en Beveiliging - Ontevreden gasten kunnen vanaf nu banken en prullenbakken slopen. Ook lopen er zakkenrollers rond in je park. Huur dus snel je beveiligers in om dit te voorkomen!

Planet Coaster krijgt zeker 3 DLC's in de toekomst

Berichtdoor Robin » zo 19 maart 2017, 03:17

Afbeelding

Planet Coaster is op het moment van schrijven net vier maanden uit en in het verleden hebben we al een gratis Winter Update gekregen. In de maand april krijgen we nog een Spring Update (update 1.2), maar daar blijft het niet bij.

In de toekomst zal Planet Coaster zeker 3 DLC's krijgen. De DLC tab van Planet Coaster op SteamDB.info verklapt dat dat we DLC krijgen voor Planet Coaster. Op dit moment is niet bekend wat we kunnen verwachten. Ook is het niet bekend wat voor prijskaartje er aan deze uitbreidingspakketten zit.

Andrew Chappell, Lead Software Engineer bij Frontier, lijkt de komst van DLC te bevestigen:

Andrew Chappell schreef:Yeah, thought someone might notice.

Op dit moment zullen we op het hoge woord bij Frontier moeten wachten wat we allemaal kunnen verwachten met de toekomstige DLC's. Wat hoop jij graag te zien? Laat het ons weten met een reactie!