Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

De concepten van de signs

Berichtdoor Robin » za 02 apr 2016, 18:05

Afbeelding

We kunnen al ruim een week genieten van de Alpha van Planet Coaster. Zo hebben we veel mogelijkheden met de attracties. Je plaatst een attractie, voegt er een wachtrij aan toe en als laatst een ticket booth. Maar hoe is Frontier op deze designs gekomen? In deze concept art is te zien hoe ze tot de uiteindelijke signs zijn gekomen.

Welke sign vind jij het mooist? Laat het ons weten in de reacties!

Afbeelding
Read more: De concepten van de signs (Reacties: 8)

Een voorbeeld om je park te deSIGNen

Berichtdoor Robin » zo 03 apr 2016, 16:42

Afbeelding

Vandaag krijgen we weer een video voorgeschoteld die laat zien hoe je mooie signs maakt. In de video wordt een heel nieuwe stellage gemaakt, zodat het bord voor iedereen te zien is. De mogelijkheden in Planet Coaster zijn dus eindeloos!

Heb jij dit al toegepast in je park? Laat het ons weten.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=TNC_LbZRD78[/video]
Read more: Een voorbeeld om je park te deSIGNen (Reacties: 4)

De beste creaties van de Early Access

Berichtdoor Robin » vr 08 apr 2016, 18:23

Afbeelding

Vandaag is er een nieuwe video verschenen van de beste creaties die tot nu zijn gemaakt in de Early Access van Planet Coaster. Zo zien we beelden van Kukamonda, Silvarret, Fluxtrance en CONFLICTNERD Dylan. Maar dat niet alleen, want ook de creaties van onze Jurre worden in deze video getoond! Wij kunnen niet ontkennen dat dit topwerk is! Bekijk snel de video hieronder.

Read more: De beste creaties van de Early Access (Reacties: 4)

2e Alpha build verschijnt 24 mei

Berichtdoor Robin » vr 08 apr 2016, 19:28

Afbeelding

In de Frontier Q&A op EGX, een Brits video game event, is bekend geworden dat de tweede Alpha op 24 mei start. Wat we kunnen verwachten is nog niet helemaal bekend, maar de kans is er dat we toch eindelijk de Terrain Editor krijgen. De Terrain Builder hebben we eerder al gezien in de video's die ook op onze website staan.Wat ook mogelijk eraan zit te komen is de Guest Editor, zoals we die ongeveer van RollerCoaster Tycoon 3 kennen. Of de Guest Editor in de tweede Alpha zit is nog niet bekend.

We houden jullie op de hoogte!
Read more: 2e Alpha build verschijnt 24 mei (Reacties: 13)

Fantasy-thema: nog meer concepten

Berichtdoor Joël » za 09 apr 2016, 00:45

Afbeelding

We houden jullie graag op de hoogte van alle mooie kunstwerken we van Planet Coaster te zien krijgen, en vandaag hebben we weer wat leuke conceptafbeeldingen van het Fantasy-thema. Deze keer: een concept waarin vroege ontwerpen van het thema te zien zijn en verder een concept van kleine ronde markttentjes die zo te zien van canvas zijn gemaakt.

Wat vinden jullie van deze nieuwe afbeeldingen van het Fantasy-thema?
We zien uit naar jullie reacties op ons forum!

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Fantasy-thema: nog meer concepten (Reacties: 14)

De modebewuste gasten van je pretpark

Berichtdoor Robin » za 09 apr 2016, 16:37

Afbeelding

Dat Planet Coaster mooi eruit ziet weten we natuurlijk al een tijdje. Maar er wordt ook veel tijd besteed aan de gasten. Zo hebben we eerder al de verschillende emoties gezien. Maar nu laat Frontier ook weten dat je park gasten ook modebewust zijn. In deze vroege concepten kan je zien dat iedere gast een andere stijl heeft qua kleding.

Zien jullie nog graag andere dingen qua kleding? Laat het ons weten in de reacties!

Afbeelding
Read more: De modebewuste gasten van je pretpark (Reacties: 4)

Modebewuste tieners in het pretpark

Berichtdoor Robin » zo 10 apr 2016, 16:46

Afbeelding

Gisteren kregen we een concept te zien hoe de mannen zich kleedden voordat ze naar je pretpark zouden gaan. Vandaag krijgen we een concept te zien, van de tieners. We kunnen zien dat het uit deze tijd is. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren, gaten in de broeken bij de meiden zie je ook kleinere shirts.

Afbeelding
Read more: Modebewuste tieners in het pretpark (Reacties: 2)

Renders van de gasten

Berichtdoor Joël » ma 11 apr 2016, 20:15

Afbeelding

Vandaag delen we graag een aantal mooie renders met jullie. Dit zijn renders van de gasten uit Planet Coaster, en ze zijn allemaal verschillend; een volwassen man, een volwassen vrouw, een tiener jongen, twee tiener meisjes, een kleine jongen en tot slot een render van een groep gasten. Zoals jullie kunnen zien is er uiteindelijk veel mogelijk om gasten een uniek uiterlijk te geven, zeker als we over een paar maanden zelf gasten kunnen gaan ontwerpen.

Welke gast of gasten zijn jullie favoriet? En wat vinden jullie van de gasten in Planet Coaster?
We zien uit naar jullie reacties op ons forum.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Renders van de gasten (Reacties: 6)

Eerste concept en render van de Topspin

Berichtdoor Robin » za 16 apr 2016, 14:50

Afbeelding

Vandaag krijgen we een nieuwe attractie te zien, de Topspin! We kennen de Topspin al van de vorige RollerCoaster Tycoon games. We zien in het bovenste concept vlammen die omhoog worden gespuwd. Voor de rest oogt deze Topspin wat industrieel. De 2e afbeelding is een render zoals de attractie in het spel eruit zal gaan zien. Deze attractie zal waarschijnlijk in de tweede Alpha op 24 mei verschijnen. Frontier heeft een onheilspellende naam voor deze attractie bedacht: The Demonic.

Wat vind jij van dit design? Laat het ons weten!

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Eerste concept en render van de Topspin (Reacties: 2)

Eerste render van The Demonic

Berichtdoor Robin » za 16 apr 2016, 16:40

Afbeelding

Na de eerste concepten van de Topspin hebben we nu ook de eerste renders van deze attractie. Ook weten we nu de naam van deze attractie: The Demonic. Er zijn verschillen te zien met de concepten. The Demonic heeft een mee bruine kleur gekregen en zijn de punten aan de zijkant wat minder gedetailleerd. We moeten alleen nog wachten op het volgende nieuwtje en dat is de werking van The Demonic. Al verwachten we dat die video niet meer zo lang op zich laat wachten.

Afbeelding
Read more: Eerste render van The Demonic (Reacties: 10)