Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Spring Update: 3 nieuwe scenario's

Berichtdoor Jinatha » do 06 apr 2017, 22:06

Afbeelding

Gisteren tijdens de livestream van Bo, Sam en Andrew zijn er nog een paar extra dingen laten zien, zoals de eerste beelden van 3 gloednieuwe scenario's!De 3 nieuwe scenario's zijn:

Chief Beef Raceway Waarbij je een saaie racetrack moet omtoveren naar de vetste racebaan van Planet Coaster!

Oak Island Dit is een antiek park die na jaren overschaduwt worden door morderne thrillrides om te zorgen dat het park kan blijven bestaan.

Down Town-City In deze scenario draait de nieuwe security systeem een belangrijke rol.

Wat vinden jullie van deze 3 nieuwe scenario's? Laat het ons horen!!
Read more: Spring Update: 3 nieuwe scenario's (Reacties: 0)

Spring Update: Security

Berichtdoor Jinatha » do 06 apr 2017, 22:21

Afbeelding

Tijdens PAX East kregen we al de eerste beelden van de gloednieuwe personeels lid van Planet Coaster de Security Guard! Tijdens de livestream van gister hebben ze een nieuwe video laten zien over het nieuwe beveiligingssysteem.Zo is te zien dat hoe camera's nu werken, dat je net zoals de attracties de mogelijkheid heb om via de camera je gasten kan begluren, en misschien wel zakkerollers kan ontdekken.

Ook zijn de eerste beelden laten zien van hoe de vandalisten te werk gaan als ze boos zijn en zich af reageren op de bankjes en prullenbakken, wat overigs weer een extra opdrachtje geeft voor de Mecanic om dat te fixen.

In deze update komt er ook een Security Management tab waarbij de de camera's kan beheren, kan zien of er mensen slachtoffer zijn geweest van zakkerollers en of die al gepakt zijn.

Deze opties kan je overigens via de options de security systeem aan of uit zetten naar eigen keuze.
Read more: Spring Update: Security (Reacties: 1)

Spring Update: Coasters

Berichtdoor Jinatha » do 06 apr 2017, 22:35

Afbeelding

Tijdens de Dev-livestream in maart op PAX East hadden Bo en Sam ons verteld dat er 2 nieuwe coasters werden toegevoegd aan de 1.2 Update van Planet Coaster. Gisteren zijn er beelden laten zien van de 2 nieuwe coasters: Trident en Bakasura, de eerste 2 Boomerang Coasters! Ook hebben ze nog wat anders medegedeeld maar eerst gaan we even kijken naar de nieuwe coasters.

De eerste coaster is de Trident Coaster, ook wel beter bekend bij ons als de Vekoma Boomerang(denk aan de Speed of Sound in Walibi Holland)Bakasura is de grote broer van de Trident, een Inverted Boomerang Coaster.Ze hebben ook een andere video laten zien, wat bij elke coaster fanaat op hun wachtlijstje stond...Duelling Coaster!
In de nieuwe Spirng update dat gepland staat op 11 April kan je tot op 5 achtbanen aan elkaar linken die met elkaar de strijd aangaan om als eerste bij het station te zijn! Hier onder kan je de video bekijken, zet je geluid niet te hard (kleine tip)
(Dit werkt ook met Track Rides!)

Read more: Spring Update: Coasters (Reacties: 1)

Spring Update: Collision Instellingen

Berichtdoor Jinatha » do 06 apr 2017, 22:45

Afbeelding

Op het laatste moment van de livestream hebben Bo, Sam en Andrew iets laten zien wat veel mensen zoals Silvarret, AdfoTV, DeLadySigner en SPridley een #Gamechanger noemen.

Want vanaf de nieuwe update is het mogelijk om de collision aan en uit te zetten bij Flatrides, Coasters en Scenery.

Dat wil zeggen dat je de attracties kan decoreren binnen de platformen van flatrides, en heel dichtbij de achtbanen kan bouwen, zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte supports.

Afbeelding

Wat vinden jullie van deze feature? Vinden jullie dit ook een #GameChanger?
Read more: Spring Update: Collision Instellingen (Reacties: 3)

Planet Coaster update 1.2 verschenen

Berichtdoor Robin » di 11 apr 2017, 12:19

Afbeelding

Zojuist is de gratis update voor Planet Coaster verschenen. Update 1.2 is maar liefs 3.9GB groot en bevat weer nieuwe features om je pretpark veel beter te maken!

Inhoud
Update 1.2 brengt verschillende nieuwe attracties en functionaliteiten met zich mee. Zo krijgen we drie nieuwe achtbanen, Go Karts en drie nieuwe flatrides. Het is ook mogelijk om tot 5 achtbanen met elkaar te laten racen (duelling coasters). Daarnaast kunnen blueprints vanaf vandaag uit 4000 objecten bestaan! Dat is nog niet alles, want het is ook mogelijk om tot 5 attracties (flatrides en achtbanen) toe te voegen aan je blueprints.

Ook krijgen we in update 1.2 beveiligers die je kan inhuren om zakkenrollers en vandalisme tegen te gaan. Als laatste is het ook mogelijk om scenery te plaatsen in je flatrides!

Planet Coaster update 1.2 bevat veel nieuwe features en bug fixes. Een overzicht van alle patch notes kan je hier vinden.

Read more: Planet Coaster update 1.2 verschenen (Reacties: 5)

Update 1.2: Nieuwe Cheatcodes!

Berichtdoor Jinatha » wo 26 apr 2017, 13:37

Afbeelding

Het is natuurlijk niet nieuw dat Frontier cheatcodes in Planet Coaster heeft verstopt. Zo waren al verschillende cheatcodes te vinden tijdens de Alpha zoals 'underconstruction' en 'tegidcam'. Verschillende mensen dachten dat de cheatcode 'tegidcam' niet meer werkte in 1.2, maar als je een gast 'tegidcam' noemt dan werkt het gewoon!

Frontier heeft zojuist gemeld dat er in de nieuwe 1.2 update een paar nieuwe cheatcodes zijn toegevoegd! Vorige week kregen we van James Stant (Senior Audio, en Planco deskundige) al een hint dat je de claxon van je kart kan gebruiken door de shift toets in te drukken, maar de mensen van PCGamesN zijn erachter gekomen dat je meer kan doen dan alleen je toeter! Vernoem je Go karts track "BOLLARD" en ga in de ridecam zitten en je ziet het vanzelf!Wat je ook in de video ziet is als je een gast vernoemd naar Andy Chappell, deze bezoeker een race monster verandert!

James Stant heeft via een tweet verteld dat er nog meer cheatcodes te vinden zijn, dus voor de mensen die graag willen zoeken, ga je gang! Heb je er één gevonden? Post de cheatcode dan onder dit bericht.
Read more: Update 1.2: Nieuwe Cheatcodes! (Reacties: 6)