Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Details van de 4th Dimension Roller Coaster in nieuwe render

Berichtdoor Robin » zo 01 mei 2016, 18:06

Afbeelding

Vandaag hebben we weer een nieuwe render van de 4th Dimension RollerCoaster gekregen. Ditmaal zien we ook de baan waar het treintje overheen gaat rijden. We zien ook dat de stoeltjes zelf kunnen kantelen. Gisteren bracht Sjakieapie dit ook al onder de aandacht in een prachtige video. Wanneer deze achtbaan verschijnt in Planet Coaster is nog niet bekend.

Wat voor achtbaan zou je hiermee willen maken? Laat het ons weten in de reacties!

Afbeelding

Gulpee Rex in Alpha 2 [UPDATE]

Berichtdoor Robin » do 05 mei 2016, 01:40

Afbeelding

Gisteravond was de vierde livestream van Planet Coaster, Shared Vision. Hierin kregen we te horen dat Gulpee Rex mogelijk in de tweede Alpha zit. Vervolgens kregen we gelijk weer te horen dat dit misschien niet zo is. Voor ons lijkt dit een hint dat we Gulpee Rex komende maand eventueel kunnen verwachten in Planet Coaster!

Gulpee Rex is een hele aardige dino! Hij zwaait naar je, hij knuffelt je, je mag met hem op de foto, en... Hij eet graag kinderen! Voor de rest is hij gewoon superleuk.

Willen jullie Gulpee Rex zien in de tweede Alpha? Laat hier je stem horen!

UPDATE
Zojuist is bevestigd dat Gulpee Rex in de tweede Alpha van Planet Coaster zit!
Read more: Gulpee Rex in Alpha 2 [UPDATE] (Reacties: 20)

Basis economie mogelijk in Alpha 2

Berichtdoor Robin » do 05 mei 2016, 02:00

Afbeelding

Over minder dan 3 weken verschijnt de tweede Alpha van Planet Coaster. In de livestream hebben we verschillende nieuwe dingen kunnen zien. Waarschijnlijk heeft het grotendeel van ons niet gezien dat we een basis economie mogen verwachten. In de onderstaande afbeelding is een bedrag te zien van $10.000,00. Wat de mogelijkheden zijn van deze economie is helaas nog niet bekend.

Edward Lewis, de host van de Planet Coaster livestreams was op dat moment aan het vertellen over de winkeltjes, paden en nieuwe objecten. Vervolgens zei hij:

Edward Lewis schreef:This is just the start. This is Alpha 2.

Dit lijkt een bevestiging, maar het is niet 100% zeker of we de basis economie mogen verwachten in Alpha 2. Stay tuned!

Afbeelding
Read more: Basis economie mogelijk in Alpha 2 (Reacties: 8)

Het verbeterde padensysteem

Berichtdoor Robin » do 05 mei 2016, 02:30

Afbeelding

Het maken van gebouwen en de paden, dat is waar de eerste Alpha om draaide. De Early Access gamers hebben veel feedback achtergelaten op het forum van Planet Coaster en Frontier heeft ze niet in de koude kleren laten zitten. Frontier heeft goed naar de feedback geluisterd en toonde gisteravond de verbeterpunten van het padensysteem.

Upgradetool
Was jij ook bezig met het leggen van je paden, maar wilde je toch opeens een ander soort pad leggen? Dan moest je het stuk pad verwijderen en het nieuwe soort pad plaatsen, wat er meestal niet mooi uit kwam te zien (bijvoorbeeld in onze livestream). Vanaf de tweede Alpha kan je eenvoudig het soort pad wijzigen zonder het gedeelte te verwijderen.Trappen
Wat ook nieuw is in Alpha 2 zijn de trappen. Op dit moment waren de paden altijd vlak en zagen ze er soms apart uit. In de onderstaande foto is te zien dat je ook bochten kan maken van de trappen.Het splitsen van paden
Als pretpark eigenaren gebruiken we nooit één pad om je park te maken. In de tweede Alpha zal het mogelijk zijn om je paden anders van elkaar te 'splitsen'. Op dit moment zijn het nog soort kruispunten die je moet maken, maar daar komt veranderin [...]
Read more: Het verbeterde padensysteem (Reacties: 15)

Reacties van bezoekers op muziek en bands

Berichtdoor Robin » do 05 mei 2016, 15:17

Afbeelding

Parkbezoekers worden in de tweede Alpha van Planet Coaster meer menselijker. In de livestream van gisteren zagen we dat de bezoekers ook kunnen reageren op muziek en bandjes, zoals de Piratenband. Je bezoekers swingen er binnenkort op los!

Wat vind jij van deze nieuwe feature? Laat het weten in de reacties.


Verliefde stelletjes vanaf 24 mei in Planet Coaster

Berichtdoor Robin » do 05 mei 2016, 16:43

Afbeelding

De parkbezoekers worden steeds menselijker. Eerder zagen we al dat ze in Alpha 2 kunnen reageren op muziek en bandjes. In de livestream zagen we ook stelletjes rondlopen in het park. Het blijft een basis en wie weet kunnen we in Alpha 3 of de Bèta's meer zien van de bezoekers.

Wat zien jullie de bezoekers nog meer doen? Laat het aan ons weten.


Magische katten in Planet Coaster

Berichtdoor Jinatha » za 07 mei 2016, 16:48

Afbeelding

Zoals elke weekend heeft Frontier weer een leuke teaser van wat ons allemaal te wachten staat in de toekomst. Vandaag laten ze een concept art zien van twee katachtige karretjes genaamd: Magic Katz. Wat helemaal in de sfeer is van de opkomende Fantasy/Fairytale thema.

Het schijnt onderdeel te zijn van een track ride, maar het wordt geen coaster. Wat denken jullie dat het gaat worden?

Afbeelding
Read more: Magische katten in Planet Coaster (Reacties: 10)

Render van de Magic Katz

Berichtdoor Jinatha » zo 08 mei 2016, 17:20

Afbeelding

Eerder dit weekend zagen we al concept art van de Magic Katz karretjes en vandaag hebben we de render van één van de twee katten.

Gisteren kwamen er we er achter dat het wagentje gebaseerd is op een attractie in Blackpool Pleasure Beach, Dus wie weet is dit wel de eerste glimp van wat we kunnen verwachten van een dark-ride.
Hoe zou jij die dark-ride thematiseren? Laat het ons weten!

Afbeelding
Read more: Render van de Magic Katz (Reacties: 8)

Objecten roteren naar eigen smaak met XYZ-as

Berichtdoor Jinatha » do 12 mei 2016, 17:38

Afbeelding

Vorige week hadden ze het al besproken in de livestream, maar gisteren lieten ze zien wat je allemaal kan doen met de vernieuwde rotatie functies in Alpha 2!

In het eerste filmpje laten ze de basis functies zien, Met de pijltjes kan je het object in de lengte/breedte/diepte verschuiven, en met de cirkels kan je hem op alle manieren kantelen.


In het volgende filmpjes lieten ze de geavanceerde modus zien. Deze modus zorgt er voor dat het object blijft staan hoe hij stond zodat je hem sneller kan verplaatsen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe XYZ-rotatie?

Special effects in Planet Coaster

Berichtdoor Jinatha » do 12 mei 2016, 22:11

Afbeelding

Nog een leuke toevoeging van Alpha 2: Special Effects! Gisteren hebben ze tijdens de stream 8 Special effect boxen laten zien waardoor we onze creaties een special touch kunnen geven.


Van links naar rechts: bellen, confetti, twee vlammenwerper (klein en groot), rook, flitsen, stoom en water.

Hieronder hebben ze op een grappige manier laten zien wat er allemaal mogelijk is


Welke box is jouw favoriet?
Read more: Special effects in Planet Coaster (Reacties: 11)