Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Met de deur in huis vallen

Berichtdoor Jinatha » za 02 jul 2016, 19:22

Afbeelding

Vandaag zijn er nieuwe concepten uitgebracht van het nieuwe fairytale thema.

Op deze concept zie je verschillende deuren en ramen die er uit zien alsof ze rechtstreeks uit een sprookje gehaald zijn! Zo zie je ook dat er een paar mega hoge ramen en deuren komen die perfect passen bij jou kasteel!

Welke raam ga jij gebruiken in jouw eerste fairytale gebouw?

Afbeelding
Read more: Met de deur in huis vallen (Reacties: 6)

De-lady-signer geeft Princes Amelie een warm welkom

Berichtdoor Robin » za 02 jul 2016, 21:55

Afbeelding

Planet Coaster is inmiddels al 3 maanden in Early Access en met slechts twee thema's staan erg veel mensen versteld wat er allemaal mogelijk is in Planet Coaster. Dit keer zetten we De-lady-signer in de Spotlight!.

De-lady-signer werkt al een lange tijd aan haar Dreamland park en vanaf het begin is het al te merken dat er veel details in het park verwerkt zit. Een tijdje terug is ze ook begonnen met een fairytale kasteel, genaamd Castle Amelie. Dit kasteel kan je in de video hieronder bekijken.Wil jij ook in de spotlight? Regelmatig kiezen we een creatie uit de Park Showcase die op de homepage komt te staan. Laat je creaties zien op ons forum!

Betoverende Concepten

Berichtdoor Jinatha » zo 03 jul 2016, 16:42

Afbeelding

Vandaag hebben we weer een concept art voor jullie waar je naar blijft kijken! Waar moet ik beginnen? Bonenstaken, nieuwe daken en muren, animatronic koor (?) en een draak!

Wat vinden jullie het mooist?

Afbeelding
Read more: Betoverende Concepten (Reacties: 10)

Cosmic Cow, een kosmische mascotte voor Planet Coaster

Berichtdoor Joël » za 09 jul 2016, 22:27

Afbeelding

Vandaag heeft Frontier een video met de community gedeeld waarin we weer iets nieuws zien voor Planet Coaster. Deze keer een kosmische mascotte: Cosmic Cow! Deze mascotte hoort bij het gelijknamige merk voor milkshakes wat al aanwezig is in Planet Coaster. Hieronder zie je het logo van dit merk. In de video zien we Cosmic Cow terwijl ze op haar skippy bal zit en naar bezoekers zwaait.

Afbeelding


Cosmic Cow ziet eruit als een koe met een skippy bal in de vorm van een uier. Daarmee skipt ze vrolijk door je parken.

De eerste reacties op deze nieuwe mascotte zijn echter verdeeld. Er zijn leden van de community die haar leuk vinden, maar een deel van de community heeft er geen goed gevoel bij. Wat vinden jullie van Cosmic Cow?


Cosmic Cow stuitert er weer op los

Berichtdoor Robin » zo 10 jul 2016, 18:34

Afbeelding

Gisteren kregen we de eerste beelden te zien van Cosmic Cow, de nieuwe mascotte van Planet Coaster. Hier waren de meningen positief als negatief. Ook vandaag krijgen we weer een video te zien van Cosmic Cow. In deze video zit hij weer lekker op z'n skippybal.

Is de video van vandaag beter als die van gisteren? Laat het ons weten in de reacties.

Read more: Cosmic Cow stuitert er weer op los (Reacties: 6)

Nieuw fairytale concept: klokkentoren met bel en poppenspel

Berichtdoor Joël » vr 15 jul 2016, 00:27

Afbeelding

Hallo allemaal,

Vandaag is weer een dag waarop we een prachtige conceptafbeelding met jullie willen delen. Ook deze keer een nieuw fairytale concept: een klokkentoren met een bel en een poppenspel. Het lijkt erop dat een poppetje uit een deurtje kan komen om vervolgens op de bel te slaan. Het concept ziet er erg leuk uit!

Wat vinden jullie ervan? Laat het ons weten. :)

Afbeelding

Desert Biome Screenshots

Berichtdoor Jinatha » za 16 jul 2016, 21:24

Afbeelding

Vandaag heeft Planet Coaster weer een paar nieuwe screenshots uitgebracht! Deze keer laten ze de nieuwe Desert Biome te zien, dus een nieuwe map/landschap! Ook zijn er meerdere dingen te zien zoals banken, prullenbakken, gekleurde muren en het lang verwachte water.

Wat vinden jullie van deze nieuwe screenshots van Planet Coaster?
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: Desert Biome Screenshots (Reacties: 7)

Planet Coaster Merchandise Designer

Berichtdoor Jinatha » ma 18 jul 2016, 20:05

Afbeelding

Er is een nieuwe nieuwsbericht verzonden vanuit Planet Coaster. Waarin staat dat je vanaf nu je eigen Planet Coaster (en Elite: Dangerous) producten kan ontwerpen. Nu is het dus mogelijk om verschillende T-shirts, tassen, mokken, petten en nog veel meer te versieren met jouw favoriete Planet Coaster print!

Afbeelding

Wil jij ook je eigen merchandise ontwerpen? Klik dan hier en vergeet natuurlijk niet om jouw creatie te delen met ons!
Read more: Planet Coaster Merchandise Designer (Reacties: 7)

Bekijk de nieuwste lichteffecten in nieuwe video

Berichtdoor Robin » za 23 jul 2016, 17:03

Afbeelding

Binnenkort krijgen we weer een update van Planet Coaster. Tot op heden reageerden lampen, tijdens daglicht niet, of het ondergronds was geplaatst, zoals in een grot of onder de grond. Met de nieuwe update wordt dit 'probleem' verholpen. Bekijk de onderstaande video maar eens voor het resultaat!

Is dit voor jou een reden om meer ondergrondse kunstwerken te maken? Laat het weten in een reactie!


Datum Alpha 3 is bekend!

Berichtdoor Jinatha » di 26 jul 2016, 16:39

Afbeelding

Het heeft even geduurd maar er is eindelijk nieuws over Alpha 3! Vandaag heeft Frontier een mailing gedaan om alle Early Birds te vertellen dat ze 23 Augustus in hun agenda vrij moeten houden, want dan komt Alpha 3 eindelijk uit!

Wat er precies allemaal in Alpha 3 komt hebben ze nog niet gezegd, in de mail staat wel dat de nieuwe build gebruik gaat maken met Steam, Iedereen die de Early bird gekocht krijgt rond die tijd een steamcode toe gezonden gestuurd zodat ze de game aan hun account kunnen koppelen.

Afbeelding

Wat Planet Coaster hier mee wil bereiken is dat ze in deze vroege stadium kunnen testen met wat Steam precies kan betekenen voor het community features van Planet Coaster.

De alpha zelf wordt niet beschrikbaar gesteld op steam zelf, en is alleen beschrikbaar door de earlybird spelers. Ook hebben ze vermeld dat 25 Augustus ze de deuren sluiten voor nieuwe earlybird liefhebbers.

Wat vinden jullie van deze Announcement?
Read more: Datum Alpha 3 is bekend! (Reacties: 18)