Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Terugblik: Community Meeting Efteling 2017

Berichtdoor Robin » zo 02 jul 2017, 21:35

Afbeelding

Op zaterdag 1 juli hadden we onze eerste community meeting in de Efteling. Naast leden van Planet Coaster Club ontvingen we ook leden uit Duitsland, Spanje en Engeland. Ook waren Community Managers van Frontier, Bo en Ed, van de partij. Wij blikken terug op deze fantastische dag!

Allemaal verzamelen!
We spraken om 09:30 uur af bij het storingsbord bij de ingang van de Efteling. Om ongeveer 08:45 stond de eerste al bij dit bord. Langzaam kwamen steeds meer mensen naar het storingsbord om zich te verzamelen.

Rond 10:00 uur liepen we naar de ingang van de Efteling, zodat de magische dag kon beginnen. Op dit moment was de hele groep nog bij elkaar, dus het was tijd voor een groepsfoto!

Afbeelding
De groepsfoto met onder andere Jurre, Jinatha, Joel, Micrajo, Metracore, Silvarret, DeLadysigner, Bo en Ed


Na de groepsfoto liepen de meesten naar Symbolica, de nieuwe Efteling attractie die op 1 juli werd geopend. Toen we daar aankwamen zagen we een lange wachtrij van maar liefs 2,5 uur. Dit was iets teveel voor ons. Vanaf dit punt ging de groep splitsen in meerdere kleinere groepjes. Een aantal gingen richting o.a. het Sprookjesbos en een ander groepje naar de achtbanen.Rik [...]

Planet Coaster brengt 3 DLC's uit!

Berichtdoor Jinatha » vr 21 jul 2017, 17:38

Afbeelding

Het was al een tijdje een gerucht maar vandaag kwam Planet Coaster eindelijk met de eerste 3 DLC's!

Deze drie DLC (DownLoadbare Content) zijn gefocust op de Go-Karts. De packs bevatten ieder een Go-kart skin met bijpassende scenery (zoals de auto's en het logo als sign) en special effects. De thema's van deze packs zijn gebaseerd op bekende film/tv-series.

Back to the Future™Knight Rider™Munsters®Net zoals bij andere games zijn deze construction kits niet noodzakelijk om het spel te kunnen spelen. (Natuurlijk heb je de standaard game wel nodig om de DLC's te kunnen gebruiken). Elk pack heeft een prijskaartje van € 2,99 en ze zijn te koop op Steam.
Read more: Planet Coaster brengt 3 DLC's uit! (Reacties: 0)

Update 1.3.3

Berichtdoor Jinatha » vr 21 jul 2017, 18:01

Afbeelding

Naast de bekendmaking van de 3 nieuwe DLCs komt Frontier ook met een gratis update! Deze brengt 2 nieuwe attracties en ondersteuning voor de nieuwe construction kits.

Afbeelding
Éen van de nieuwe attracties is de Coriolis. Deze flatride is geschikt voor de hele familie en heeft een klassieke uitstraling met beschilderen panelen. De vierzits zitten los van elkaar verbonden en kunnen allemaal apart van elkaar bewegen.

Afbeelding
De tweede attractie is de populaire wildmouse achtbaan, in de game beter bekend als Manic Mouse Coaster.

Onder de spoilertag vind je de volledige patchnotes van 1.3.3
Spoiler:
New Rides
Coriolis - This exciting ride, usually found in travelling fairs, can be enjoyed by children, adults and teens. Boasting classic styling and elegantly painted panels, the Coriolis combines exhilarating action with beautiful aesthetics. The ride consists of several four-seat cars, connected by arms to a central hub, each of which can move independently. While the arms spin, the entire ride can tilt for extra thrills.

New Coasters
Manic Mouse - Coasters don't have to take up a lot of space to offer thrills. ‘Wild Mouse’ coasters delight passengers with tight, unbanked bends that, when taken at [...]
Read more: Update 1.3.3 (Reacties: 4)

Frontier kondigt Frontier Expo 2017 aan

Berichtdoor Jinatha » wo 26 jul 2017, 15:47

Afbeelding

Frontier heeft zojuist een groot evenement bekend gemaakt via Twitter! Het gaat over de Frontier Expo 2017 die plaats gaat vinden op 7 oktober 2017 in de hallen van Here East, in het Olympisch park van Londen.Tijdens deze expo worden de nieuwste dingen geshowd van de games van Frontier, zijn er gamestations voor zowel Elite Dangerous en Planet Coaster, is er een Frontier Arcade waar je alle oude Frontier games kunt spelen en kun je natuurlijk bekende Frontier medewerkers tegen komen die we allemaal kennen van de livestreams.

28 juli gaat de kaartverkoop van start. Er zijn nog geen prijzen bekend voor dit evenement (vergeet niet dat je zelf de vlucht en het hotel er naartoe moet regelen). Voor de leden die nog geen 18+ zijn: in de FAQ staat dat er wordt gevraagd of jullie na 7 uur (plaatselijke tijd) de expo willen verlaten.

Wil je meer weten over de Frontier Expo 2017? Kijk dan op de officiële website.
Read more: Frontier kondigt Frontier Expo 2017 aan (Reacties: 1)