Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Nieuwe screenshot Princess Amelie

Berichtdoor Jinatha » ma 01 aug 2016, 17:35

Afbeelding

Vandaag heeft de Prinses besloten om wandeling te maken door haar koninkrijk, kijken of het allemaal wel in orde is. Het blijkt dat de bezoekers van haar Koninkrijk zijn erg verrast zijn om haar is in levende lijven tegen te komen!

En dat is nog niet alles, voor iedereen met een oplettend oog zijn er ook nog een paar nieuwe voorwerpen te zien. Kunnen jullie zien welke?

Afbeelding
Read more: Nieuwe screenshot Princess Amelie (Reacties: 3)

Alpha 3 Livestreams

Berichtdoor Jinatha » wo 03 aug 2016, 12:22

Afbeelding

Vandaag heeft Frontier de schema bekend gemaakt voor de Alpha 3 livestream! Ze gaan het dit keer net iets anders doen dan normaal, aangezien ze aanwezig zijn bij Gamescom 2016, gaan ze elke dag 3 livestreams uitzenden vanuit de stage in Keulen zelf (Waar Gamescom 2016 plaatsvindt) voor 4 dagen lang! Oftewel er zijn in totaal 12 livestreams!

Hier is de schema wat ze voor ogen hebben: (het staat nog niet helemaal vast)

DAGELIJKE LIVESTREAM van Donderdag 18 Augustus t/m Zondag 21 Augustus
12:00 – 13:00 CEST // Developer Streams

13:00 – 14:30 CEST // Community Streams
16:00 – 18:00 CEST // Community Streams

Zoals je ziet hebben ze twee soorten streams; een developers en een community stream. In de developer streams gaan ze zich vooral bestaan uit een Q&A en laten ze de nieuwste dingen zien wat er allemaal in Alpha 3 komt. De community streams nodigen ze bekende Planet Coaster Youtubers en andere mensen uit de Planet Coaster community uit om hun vaardigheden en creativiteit te showen live op het podium.

Door vakantie, werk en tijdschema van de streams zijn we bang dat er geen Nederlandse chat beschikbaar zal zijn tijdens de stream, We geven een update later hier over als de [...]
Read more: Alpha 3 Livestreams (Reacties: 10)

Huisje van de heks

Berichtdoor Jinatha » za 06 aug 2016, 17:37

Afbeelding

Wat zouden sprookjes zijn zonder slechteriken? Dan zal menig sprookje wel heel snel zijn afgelopen met een happy end. Daarom heeft Planet Coaster besloten om na de showcase van Princess Amelie op zoek te gaan naar de schuilplaats van de heks van de game.

Wat vinden jullie van het huisje van de Magic Twirl Heks?

Afbeelding

UPDATE
Er is een nieuwe foto vrijgegeven, check ons forum om hem te zien!
Read more: Huisje van de heks (Reacties: 3)

Nieuws over Steam Update; Thrillseeker Edition onthuld

Berichtdoor Jinatha » za 13 aug 2016, 15:09

Afbeelding

Vandaag heeft Planet Coaster een bericht gepost op hun eigen forum over de vorderingen met betrekking de steam support.
Hierin staat een kleine samenvatting van al het nieuws (dat Planet Coaster 23 augustus naar Steam gaat, en 25 augustus de deuren sluiten voor nieuwe Early Bird Access)

Ook zijn de prijzen bekend waarmee hij op Steam komt namelijk:
Planet Coaster £26.99/€33.99/$40.99

Maar er staat ook een nieuw iets bij:
Planet Coaster: Thrillseeker Edition £29.99/€37.99/$44.99

Deze Thrillseeker editie bestaat uit een in-game gouden hoed voor je avatar, gouden Coaster King mascot, een digitale schetsboek, de officiële soundtrack van Planet Coaster, en toegang tot de Planet Coaster Bèta.

Vele Early Birds zullen nu wel denken, nee toch moeten we nou nog meer betalen voor de bèta? Geen stress, iedereen die in de Alpha zit krijgt de Thrillseeker Edition gratis op hun Steam account!

Wil je de orginele post lezen? Klik dan hier!

Nieuwe thema: Spooky

Berichtdoor Jinatha » za 13 aug 2016, 17:11

Afbeelding

Naast de kleine steam update eerder vandaag heeft planet coaster nog een screenshot in petto! 2 grote bomen met creepy gezichten gaan binnenkort alle bezoekers kippenvel bezorgen in jouw park! Tevens is dit ook het eerste kijkje op een nieuwe thema: Spooky

Waar zouden jullie deze bomen willen plaatsen?

Afbeelding

Update

Concept art toegevoegd bij de reacties
Read more: Nieuwe thema: Spooky (Reacties: 9)

Fairytale tent en wagen

Berichtdoor Jinatha » zo 14 aug 2016, 22:23

Afbeelding

Nog maar 4 dagen en Gamescom gaat van start met natuurlijk de livestreams van Planet Coaster! Daarom hebben we weer een leuke foto om met jullie te delen, dit keer weer van de fairytale. Hier zijn twee nieuwe huisjes te zien, een knusse woonwagen en een vrolijke tent waarin je je winkeltjes kan plaatsen.

Er is trouwens nog meer te zien in deze screenshot, zien jullie het?

Afbeelding

UPDATE Twee nieuwe screenshots toegevoegd bij de reacties.
Read more: Fairytale tent en wagen (Reacties: 9)

Dev Diary #4: Sound of Planet Coaster

Berichtdoor Jinatha » wo 17 aug 2016, 13:52

Afbeelding

Het is al een tijdje geleden dat we de laatste Dev Diary gezien hebben, Maar vandaag kunnen jullie de 4de developers video zien van Planet Coaster, deze is gericht op alle geluiden en muziek van de game zelf. Ook zijn er nieuwe dingen te zien in de video.

Read more: Dev Diary #4: Sound of Planet Coaster (Reacties: 2)

Releasedatum Planet Coaster is bekend!

Berichtdoor Jinatha » wo 17 aug 2016, 16:06

Afbeelding

Dames en heren, het is eindelijk zo ver! Op Gamescom 2016 hebben ze de officiële releasedatum van Planet Coaster bekend gemaakt:

17 November 2016

Afbeelding

Hopelijk krijgen we meer info als Gamescom ook open is voor publiek (morgen).
Read more: Releasedatum Planet Coaster is bekend! (Reacties: 1)

Alpha 3 introduceert Priority Passes

Berichtdoor Robin » vr 19 aug 2016, 02:05

Afbeelding

Haast iedereen die naar pretparken gaat kent het wel: in sommige parken is het mogelijk om een zogenoemde Fast Pass te halen. Hiermee kan je langs bijna alle bezoekers lopen die al lang staan te wachten voor een bepaalde attractie.

Tijdens de livestreams van donderdag 18 augustus was te zien dat Planet Coaster ook deze mogelijkheid krijgt. Bouw een Priority Pass bij bijvoorbeeld een achtbaan en bezoekers kunnen tegen betaling een Priority Pass krijgen.

Ben jij van plan om Priority Pass rijen te maken voor jouw bezoekers en hoeveel geld moeten ze dan hiervoor dokken? Laat het ons weten in de reacties!

Read more: Alpha 3 introduceert Priority Passes (Reacties: 2)

De werknemers van Planet Coaster in beeld

Berichtdoor Robin » vr 19 aug 2016, 20:12

Afbeelding

Gamescom is in volle gang en tot heden hebben we al zes livestreams van Planet Coaster kunnen bekijken. Zo hebben we twee Developers streams gezien en vier Community Streams. Wat hebben we tot zover gezien? Dit keer de werknemers van je pretpark!

Schoonmakers
Afval maakt z'n opwachting in de derde Alpha van Planet Coaster. Het afval kan je natuurlijk niet laten liggen, want bezoekers vinden dit niet leuk. Daarom kan je schoonmakers aannemen die je park een beetje netjes houden. Ze vegen het vuil van de straat en zorgen dat je prullenbakken niet te vol komen te zitten.Mascottes
In tegenstelling tot Alpha 2 zullen je mascottes niet zomaar in je park rondlopen. Je dient ze net als schoonmakers aan te nemen. Ook is het mogelijk om je mascottes te training, om zo beter te worden in het entertainen van je bezoekers. Bekijk de video hieronder.Verkopers
Ook de verkopers zijn aangepast in Alpha 3. Deze kan je namelijk ook trainen, zoals de andere werknemers. Hierdoor kunnen ze een hogere druk aan. Zorg wel dat je ook de verkopers dan een betere salaris geeft. Bekijk de video van de verkopers hieronder.