Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Jouw Blueprints in de Officiële Livestream

Berichtdoor Jinatha » ma 05 sep 2016, 15:03

Afbeelding

Nog 73 dagen en dan is Planet Coaster eindelijk officieel uit! Daarom gaat Frontier binnenkort weer streamen maar dit keer met community creaties die in de workshop te vinden zijn.

Veel informatie is nog niet bekend, wel is bekend dat dit de debutstream van Bo Marit wordt (de nieuwe Community Content Manager van Planet Coaster, en Nederlands!!) als host en dat je jouw creaties kan insturen naar het volgende email, t.a.v. Workshop Wonderland Submission:

community@frontier.co.uk

Meer informatie volgt als we die hebben!

UPDATE: De eerste stream is woensdag 7 September om 20.00 uur Nederlandse tijd.

Alpha 3 update voegt o.a. pleinen toe

Berichtdoor Jinatha » wo 07 sep 2016, 15:52

Afbeelding

Alpha 3 is al weer een tijdje uit en vandaag heeft Frontier de eerste grote update bekend gemaakt, de update zou ongeveer rond 16.00 Nederlandse tijd online gaan. Maar wat zit er precies in deze update?

- Aangepaste achtbaan hoogte
- Gebogen chainlift voor de Junior coaster en Anubis Hypercoaster
- Aantal bug fixes

En als laatste, als je een plein probeert te maken zal je geen rondjes meer zien!

Afbeelding
Read more: Alpha 3 update voegt o.a. pleinen toe (Reacties: 10)

In de spotlight: Bull Shark (achtbaan) van CoasterRex

Berichtdoor Joël » vr 16 sep 2016, 22:55

Afbeelding
Hallo leuke leden van Planet Coaster Club! Met het weekend voor de deur is het weer tijd om iemand in de spotlight te zetten.

Inmiddels is Planet Coaster Alpha 3 bijna een maand beschikbaar voor Early Birds. We zien elke dag prachtige creaties voorbij komen op forums, Facebook, Twitter en natuurlijk in de Steam Workshop. Ook onze leden maken de meest bijzondere creaties! Dit keer zetten we CoasterRex in de Spotlight!

CoasterRex heeft tijdens Alpha fase 2 van Planet Coaster een mooie achtbaan met de naam Bull Shark gebouwd. Deze achtbaan is een type B&M Hyper Coaster. Van deze achtbaan heeft hij een professionele video gemaakt, welke je hieronder kunt bekijken. Het is een adembenemende achtbaan geworden in een mooi ontworpen landschap met veel ruimte, een paar leuk ontworpen bloemperken en hier en daar wat thematisering.Veel plezier met Planet Coaster, en geniet van jullie weekend! :D

Wil jij ook in de spotlight? Regelmatig kiezen we een creatie uit de Park Showcase die op de homepage komt te staan. Laat je creaties zien op ons forum!

De Connie Express in actie

Berichtdoor Robin » za 24 sep 2016, 15:54

Afbeelding

Vandaag was het de derde dag van de Developer Sessions van de EGX 2016. Om 15:00uur vanmiddag was er een livestream met de makers van Planet Coaster. En daar kregen we een aantal nieuwe dingen te zien.

Zo kregen we de Connie Express in actie te zien. Zo zagen we in de stream een rijdende Connie te zien, instappende mensen en de omgeving waarin de Connie Express reed. Bekijk de schoonheid in de onderstaande screenshots!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Read more: De Connie Express in actie (Reacties: 9)

Alpha weekend op komst voor Thrillseeker eigenaren

Berichtdoor Jinatha » za 24 sep 2016, 15:55

Afbeelding

Tijdens de EGX 2016 heeft Planet Coaster een korte livestream gedaan, en daar zijn een paar nieuwe dingen bekend gemaakt.

Één van de aankondigingen is dat er een speciale Alpha weekend aan komt. Waar iedereen die Thrillseeker Edition heeft kans heeft om het weekend van 6 t/m 10 oktober de Alpha te spelen.

Afbeelding

Meer info volgt als we die hebben.

Achtbaan in Planet Coaster crasht erop los!

Berichtdoor Robin » za 24 sep 2016, 16:14

Afbeelding

Wat is er nou leuker dan achtbanen bouwen? Achtbanen laten crashen op je bezoekers natuurlijk! In de livestream van de Developer Sessions tijdens de EGX 2016 kregen we de eerste beelden te zien van een crashende achtbaan. Bekijk deze aparte video met een leuk achtergrondmuziekje hieronder.

Wil jij je achtbaan laten crashen op je bezoekers? Het zal mogelijk zijn met de release van Planet Coaster op 17 november!


Party in the Park Weekend

Berichtdoor Jinatha » ma 26 sep 2016, 17:45

Afbeelding

Van het weekend heeft Planet Coaster een Alpha weekend bekend gemaakt; een weekend waar iedereen die de Thrillseeker Editie van Planet Coaster gekocht heeft 4 dagen lang de Early Access mag spelen. Vandaag hebben ze meer informatie uitgebracht over het Alpha weekend.

Zo zijn de tijden bekend gemaakt: het weekend begint donderdag 6 oktober 19.00 uur en stopt maandag 10 oktober om 18.00 uur.

De community managers van Planet Coaster vragen alle Early Birds om de kersverse Thrillseekers een warm welkom te geven door een basis lay-out te maken van een park (met paden door het park en eventueel terrein) en te uploaden op de Steam Workshop met de naam PartyInThePark_JOUWNAAM en een link daarvan per e-mail te sturen naar community@frontier.co.uk met als titel "Party in the Park Foundations".

Ook roepen ze de Early Birds (eigenaren van de Alpha) op om mee te helpen aan de "Piece by Post" Centrepiece creatie. Het idee hierachter is dat we met met z'n allen 1 centrepiece maken. Iedereen die zich heeft aangemeld voor deze creatie krijgt om de beurt de kans om iets toe te voegen aan het bouwwerk. Wil je hieraan mee doen? Meld je dan aan op deze pagina.

Als klap op d [...]
Read more: Party in the Park Weekend (Reacties: 10)