Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Planet Coaster update 1.3.8 - Spooky Pack (DLC)

Berichtdoor Joël » zo 01 okt 2017, 23:55

Afbeelding

Planet Coaster update 1.3.8 - Spooky Pack DLC en meer!

Hallo allemaal!

Tijd om de geesten, spoken en pompoenen los te laten! Frontier heeft maandag 25 september 2017 een nieuwe DLC voor Planet Coaster uitgebracht: Spooky Pack. Hieronder vind je een spookachtige trailer:Angstaanjagend, toch? Deze DLC voor Planet Coaster bevat heel veel akelig mooie dingen om jouw parken nog spookachtiger en enger te maken! Je kunt het Spooky Pack kopen via de Frontier Store of via Steam en deze kost € 10,99. Let erop dat je het basisspel van Planet Coaster nodig hebt om het Spooky Pack te kunnen gebruiken.

Inmiddels heeft Frontier al weer een nieuwe update uitgebracht met versienummer 1.3.9 die een aantal problemen in het spel verhelpen.

Wil je weten wat er allemaal toegevoegd is? Bekijk dan het bericht op het officiële forum en de screenshots in de post hieronder.

Veel plezier met het Planet Coaster Spooky Pack!

Frontier onthult inhoud Anniversary Update

Berichtdoor Robin » zo 08 okt 2017, 16:53

Afbeelding

Tijdens de Frontier Expo 2017, die gisteren plaatsvond in Londen, heeft Frontier de inhoud van de Anniversary Update bekendgemaakt. Planet Coaster is volgende maand ongeveer een jaar geleden verschenen, dus komen de makers met een extra grote update voor het spel.

Medewerkers hebben rust nodig
Van werken worden we moe, dat weten we allemaal wel. In Planet Coaster bleven de medewerkers, zoals de entertainers en winkelpersoneel, vrijwel 24/7 doorwerken. Vanaf de Anniversary Update worden de werknemers moe als ze een lange tijd werken. Als je werknemers moe zijn, dan gaan ze naar een gebouw waar ze uit kunnen rusten. Als ze weer genoeg energie hebben gaan ze weer aan het werk.

Afbeelding

Picknickbankjes
Veel fans zaten er op te wachten, maar eindelijk komen ze naar Planet Coaster: picknickbankjes. Je bezoekers kunnen eindelijk rustig eten en gebruik maken van een tafeltje. Dat eet toch veel gemakkelijker?

Nieuwe attracties
Met de Anniversary Update kunnen we vier nieuwe attracties verwachten. Gisteren waren drie hiervan onthuld. De eerste is de Weisshorn, een vrij bekende flatride. Deze attractie kan voor- en achteruit. Als extra kan er een soort zeil over de attractie heen, waardoor de b [...]

Anneke

Berichtdoor Joël » zo 22 okt 2017, 16:29

Afbeelding

Beste leden van Planet Coaster Club,

Vandaag ontvingen wij een droevig bericht van Anneke, een zeer gewaardeerd lid van onze club. Ze heeft een paar dagen geleden te horen gekregen dat zij lijdt aan een acute en gruwelijke vorm van leukemie, waardoor ze nog maar een paar dagen te leven heeft.

Wij zijn diep geraakt door dit bericht en hopen dat ze een paar rustige laatste dagen mag hebben samen met haar familie en vrienden. Wij willen Anneke hartelijk bedanken voor de leuke gesprekken waarvan we genoten hebben op onze Discord, voor de mooie creaties in Planet Coaster die ze met ons gedeeld heeft en voor de fijne tijd die we met haar gehad hebben.

Anneke, dankjewel! We wensen jou, jouw familie en vrienden het beste en veel sterkte toe!

Anneke heeft in haar creaties in Planet Coaster laten zien dat ze een liefde heeft voor Egypte. Zo zijn er tal van mooie Egyptische creaties te vinden op haar workshop. Hieronder hebben we een aantal van haar creaties verzameld zodat haar legacy voort mag duren.

We gaan ons best doen om een of meer creaties gefeatured te krijgen in een officiële Planet Coaster livestream.

Afbeelding
Creepy-Slendy's Home
[...]
Read more: Anneke (Reacties: 8)