Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Nieuwe informatie over de Anniversary Update

Berichtdoor Jinatha » vr 03 nov 2017, 17:51Het bleef even stil rondom de anniversary update die tijdens de Frontier EXPO bekend werd gemaakt, maar vandaag kwam er een nieuwe update over de 1.4 update tevoorschijn op het Planet Coaster forum.

Op de EXPO werden al drie van de vier nieuwe attracties onthuld en de langverwachte picknick bankjes, de vernieuwde Staff Management en de Scenario-editor.

Na feedback van de eerste reacties over de Weisshorn hebben ze een besloten om een extra flatride toe te voegen aan de update. De naam is Monte Leone, het is praktisch gezien de kleine broer van de Weisshorn, alleen heeft Frontier de ride meer een neutrale look gegeven zodat wij zelf kunnen thematiseren.

Afbeelding

Naast de Monte Leone hebben ze de 4de attractie onthuld, een Intamin Accelerator Coaster genaamd: Zenith.

Afbeelding

Om je picknick plekjes helemaal in sfeer te maken hebben ze nieuwe scenery items toegevoegd zoals afdakjes en bomen in herfsttinten. Ook komen er nieuwe manieren om de doorstroming van je gasten te verbeteren.

Afbeelding

Paar updates geleden kregen we de mogelijkheid om meerdere terreinsoorten in 1 park samen te voegen, bij deze nieuwe update breiden ze de mogelijkheden verder uit door je de mogelijkheid te geven je [...]

Vandaag uitgebracht: de 1.4 Anniversary Update

Berichtdoor Joël » do 23 nov 2017, 00:50

Afbeelding

Hallo allemaal!

Vandaag heeft Frontier de langverwachte 1.4 Anniversary Update voor Planet Coaster uitgebracht!Inmiddels is er een hotfix uitgebracht die een crash van het spel verhelpt. Dit is update 1.4.1.

De Anniversary Update is gratis voor iedereen die Planet Coaster al heeft of nog gaat kopen, en bevat onder andere een aantal geweldige nieuwe toevoegingen!
 • De Scenario Editor
  Een prachtige toevoeging waarmee je zelf scenario's kan maken om mee te spelen en om te delen met je vrienden via de Steam Workshop!
 • 2 nieuwe attracties
  Weisshorn - een klassieke attractie gebaseerd op de 'Caterpillar' uit 1920
  Monte Leone - een kleinere en niet gethematiseerde versie van de Weisshorn, die speciaal is toegevoegd op basis van feedback van de community
 • 3 nieuwe achtbanen
  Cascade - de eerste echte waterachtbaan in Planet Coaster
  Hop the Gaps - een frictie achtbaan
  Zenith - een hydraulisch gelanceerde achtbaan
 • Staff building
  Een nieuw gebouw dat je kunt plaatsen en waar je personeel kan laten uitrusten en kunt laten trainen. Personeel heeft vanaf nu een energieniveau dat opraakt als ze werken, dus hebben ze af een toe een welverdiende pauze nodig. Die kun je ze nu geven me [...]