Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuwsoverzicht

Planet Coaster Club Contests November 2016 - Uitslag

Berichtdoor Jinatha » za 03 dec 2016, 15:11

Afbeelding

Deze maand hebben 4 deelnemers hun gedeelte ingezonden voor het derde deel van dé directe concurrent van De Efteling dat hoopt in 2028 zijn deuren opent, genaamd Adventure World.

BIj het zien van de opdracht van november waren er een paar deelnemers verrast omdat er geen directe thema aan deze opdracht gebonden was. BIj deze opdracht konden ze helemaal los gaan met hun creativiteit als het maar een thema-bos werd.

Nadat we gister de stemronde gesloten hebben, zijn stemmen bij elkaar geteld en is er een winnaar uit gekomen!

Afbeelding
(klik op het plaatje om de gehele album te zien)


Wij willen SjakieApie van harte feliciteren met zijn winst! Alle stemmen kun je terug lezen in de stemronde topic. Deelnemers van deze maand vinden daar ook feedback van alle mede forumleden die gestemd hebben.

Beginnen je handen te jeuken bij het zien van deze creaties? Schrijf je hier in voor de volgende contest!

Frontier's Feestelijk Vrolijke Streams voor een Goed Doel

Berichtdoor Joël » do 08 dec 2016, 02:11

Afbeelding

Het is weer de vrolijke tijd van het jaar waarbij we gezamenlijk feest vieren! Frontier heeft recentelijk enthousiast aangekondigd dat ze een paar feestelijkheden met ons, de geweldige community, willen delen. Ze hebben veel dingen gepland en ze vinden het heel leuk als wij als community met hun meegaan in deze ride!

Frontier's 24 uur durende Feestdagen Livestream
Op 19 december 2016 gaan Community Managers Ed Lewis en Bo de Vries TWEE gelijktijdige livestreams starten - Bo zal plezier brengen met Planet Coaster en Ed zal de leiding hebben over Elite Dangerous. Het dynamische duo zal tijdens de livestreams bezoek krijgen van developers en communityleden en zal 24 uur lang hilarisch feestelijke inhoud verzorgen. De stream zal eindigen op 20 december aan het begin van de middag. Het gehele evenement is in het teken van SpecialEffect, een prachtige liefdadigheid die mensen met een beperking helpt om technologie te gebruiken (en videogames spelen!). Frontier gaat de komende tijd geld ophalen voor dit goede doel, ook tijdens de livestreams.

Loterij voor het goede doel
Voor elke Britse pond (£/GPB) die je doneert aan de Just Giving campagne krijg je een kans om een prijs te winnen. A [...]

Winter update livestream

Berichtdoor Jinatha » wo 14 dec 2016, 14:36

Afbeelding

Zoals de meesten weten is er op woensdagavond altijd een Community Livestream van Bo, waar ze vaak wel Ed, of met andere collega's van Frontier de mooiste creaties laten zien uit de Steam Workshop.

Vanavond (14 december) gaat het net iets anders dan normaal, want Senior Producer Richard Newbold gaat dit keer naast Bo zitten voor een Community Livestream Special! Ze gaan samen de Winter update live spelen en kunnen wij eindelijk zien wat voor nieuwe dingen we krijgen in de eerste grote update van Planet Coaster!

De livestream begint om 20.00 en is te zien op het Youtube-kanaal van Planet Coaster.

Wat hoop jij te zien in de Winter Update?

Frontier is nog steeds bezig om geld in te zamelen voor SpecialEffect! Vergeet dus niet te kijken naar hun 24 uur's livestream op 19 december! Wil je een steentje bijdragen? Doneren kan op hun JustGiving pagina!
Read more: Winter update livestream (Reacties: 3)

Winter Update: Nieuwe rides

Berichtdoor Jinatha » wo 14 dec 2016, 22:31

Afbeelding

Vanavond hebben we veel gezien in de special van Bo en Richard. We wisten dat de Collider in de game zou komen, Maar Frontier heeft toch bedacht om meer rides toe te voegen aan de update van Planet Coaster

Dit is de Collider
Afbeelding

Daarnaast hebben we een nieuw transport ride: The Iron Horse
Afbeelding

Sleighride wordt ook toegevoegd aan de game, een nieuwe trackride
Afbeelding

En als klap op de vuurpijl: Botsautotjes!
Afbeelding
Afbeelding

De Winter update wordt morgen gratis op alle Steam profielen gezet om hem te downloaden!
Read more: Winter Update: Nieuwe rides (Reacties: 13)

Winter Update: Improvements

Berichtdoor Jinatha » wo 14 dec 2016, 23:02

Afbeelding

Natuurlijk brengt elke update een paar verbeteringen met zich mee, Bij de Winter update heeft Frontier vooral gericht op de management en zijn er ook een grafische updates bij coasters.

Afbeelding
Allereerste de Ride tabblad, zoals je kan zien kan je vanaf nu attracties openen of sluiten in deze pagina, ook zijn er dingen toegevoegd als prestige (was vroeger gezamenlijk te zien bij de ride rating) en de leeftijd van de attracties wordt nu ook weergegeven.

Afbeelding
Ook is de werknemers tabblad aangepast, naast dat de staff kan filteren kan je nu ook ontslaan, trainen en salaris checken.

Afbeelding
Coasters hebben nu een trap bij chainlift!

Wat vinden jullie van deze improvements? Laat het weten in de reacties!
Read more: Winter Update: Improvements (Reacties: 5)

Planet Coaster Club wenst iedereen prettige feestdagen

Berichtdoor Robin » zo 25 dec 2016, 17:28

Afbeelding

Het jaar 2016 is snel voorbij gevlogen. 2016 was het jaar van Planet Coaster, die het levenslicht zag op 22 maart met Alpha 1 en op 17 november met de release van de volledige game. Er is veel gebeurd dit jaar. Daarom plaatsen we over enkele dagen een compleet jaaroverzicht met alle gebeurtenissen van zowel Planet Coaster als Planet Coaster Club.

Planet Coaster Club wil jullie fijne feestdagen wensen. Geniet deze dagen van al het eten dat klaarstaat, de cadeautjes en familie die langskomen of jullie gaan bezoeken. Pas op met vuurwerk op oudejaarsdag en geniet van de oliebollen!

Jaaroverzicht 2016: Een fantastisch jaar voor Planet Coaster

Berichtdoor Robin » za 31 dec 2016, 22:15

Afbeelding

We zijn beland bij de laatste dag van 2016. Dit jaar is er veel gebeurd rond Planet Coaster en Planet Coaster Club. Daarom hebben we voor jullie een compleet jaaroverzicht gemaakt van dit mooie jaar. Pak gezellig een oliebol erbij en herbeleef samen met ons het jaar 2016!

Oprichting Planet Coaster Club
We gaan helemaal terug naar januari 2016. Verschillende Nederlandse Planet Coaster fans zaten op het officiële Planet Coaster forum om in contact met elkaar te zijn. In één topic ging het over van alles wat met deze game te maken had. Ook waren er fans die vroegen of berichten konden worden vertaald naar het Engels, zodat deze fans bijvoorbeeld suggesties konden plaatsen in deze taal.

Toen kwam het idee om een Nederlandse Planet Coaster website te starten, waar we de Nederlandse Planet Coaster fan up-to-date konden houden met het laatste nieuws over deze fantastische game. Het moest een plek worden waar iedereen over Planet Coaster kon praten, zijn creaties kon laten zien aan de rest en een plek waar iedereen zichzelf kan zijn.

De bouw van de website begon op 24 januari en zonder dat we het doorhadden (foutje moet kunnen toch?) registreerde ons eerste lid op 26 januari. Dit was [...]