Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Frontier onthult inhoud Anniversary Update

Berichtdoor Robin » zo 08 okt 2017, 16:53

Afbeelding

Tijdens de Frontier Expo 2017, die gisteren plaatsvond in Londen, heeft Frontier de inhoud van de Anniversary Update bekendgemaakt. Planet Coaster is volgende maand ongeveer een jaar geleden verschenen, dus komen de makers met een extra grote update voor het spel.

Medewerkers hebben rust nodig
Van werken worden we moe, dat weten we allemaal wel. In Planet Coaster bleven de medewerkers, zoals de entertainers en winkelpersoneel, vrijwel 24/7 doorwerken. Vanaf de Anniversary Update worden de werknemers moe als ze een lange tijd werken. Als je werknemers moe zijn, dan gaan ze naar een gebouw waar ze uit kunnen rusten. Als ze weer genoeg energie hebben gaan ze weer aan het werk.

Afbeelding

Picknickbankjes
Veel fans zaten er op te wachten, maar eindelijk komen ze naar Planet Coaster: picknickbankjes. Je bezoekers kunnen eindelijk rustig eten en gebruik maken van een tafeltje. Dat eet toch veel gemakkelijker?

Nieuwe attracties
Met de Anniversary Update kunnen we vier nieuwe attracties verwachten. Gisteren waren drie hiervan onthuld. De eerste is de Weisshorn, een vrij bekende flatride. Deze attractie kan voor- en achteruit. Als extra kan er een soort zeil over de attractie heen, waardoor de bezoekers niet goed om zich heen kunnen kijken.

Afbeelding

De tweede attractie die we te zien kregen was een nieuwe achtbaan, de Cascade. We kunnen deze achtbaan een klein beetje vergelijken met De Vliegende Hollander die in de Efteling staat.

Afbeelding

De laatste attractie die gisteren werd onthuld was ook een achtbaan. Deze heeft de naam Hop the Gaps. Deze achtbaan is gebaseerd op de houten achtbaan.

Afbeelding

Meerdere soorten achtbanen op een track
We hebben in Planet Coaster gezien dat elk treintje zijn eigen track had, ook waren deze tracks (vrijwel) gelijk aan elkaar. Daar komt nu verandering in. Net als in de RollerCoaster Tycoon-serie zal het mogelijk zijn om verschillende soorten treintjes te kiezen voor een track. Natuurlijk is het niet mogelijk om meerdere soorten treintjes tegelijk op een track te laten rijden.

Afbeelding

Scenario Editor
Als laatst werd gisteren de Scenario Editor aangekondigd voor Planet Coaster. Met de Scenario Editor kan je unieke scenario's maken voor je vrienden of voor alle Planet Coaster spelers. In de onderstaande afbeeldingen is te zien dat je verschillende opties hebt, zodat je een scenario makkelijk of juist moeilijk kan maken. Doe iets met bezoekers of stel uitdagende eisen aan achtbanen of attracties.

Weet je niet hoe je een scenario moet maken? Geen probleem, want je kan ook zien hoe de al bestaande scenario's zijn opgebouwd. Dat is nog niet alles, want je kan ook je eigen gemaakte scenario's uploaden naar de Steam Workshop!

Afbeelding

Afbeelding

Wanneer we de gratis(!) Anniversary Update kunnen verwachten is nog niet bekend. Wij verwachten deze update rond midden november. De komende weken kunnen we meer onthullingen verwachten in de wekelijkse livestream. We houden jullie op de hoogte met het laatste nieuws!