Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Nieuwe informatie over de Anniversary Update

Berichtdoor Jinatha » vr 03 nov 2017, 17:51Het bleef even stil rondom de anniversary update die tijdens de Frontier EXPO bekend werd gemaakt, maar vandaag kwam er een nieuwe update over de 1.4 update tevoorschijn op het Planet Coaster forum.

Op de EXPO werden al drie van de vier nieuwe attracties onthuld en de langverwachte picknick bankjes, de vernieuwde Staff Management en de Scenario-editor.

Na feedback van de eerste reacties over de Weisshorn hebben ze een besloten om een extra flatride toe te voegen aan de update. De naam is Monte Leone, het is praktisch gezien de kleine broer van de Weisshorn, alleen heeft Frontier de ride meer een neutrale look gegeven zodat wij zelf kunnen thematiseren.

Afbeelding

Naast de Monte Leone hebben ze de 4de attractie onthuld, een Intamin Accelerator Coaster genaamd: Zenith.

Afbeelding

Om je picknick plekjes helemaal in sfeer te maken hebben ze nieuwe scenery items toegevoegd zoals afdakjes en bomen in herfsttinten. Ook komen er nieuwe manieren om de doorstroming van je gasten te verbeteren.

Afbeelding

Paar updates geleden kregen we de mogelijkheid om meerdere terreinsoorten in 1 park samen te voegen, bij deze nieuwe update breiden ze de mogelijkheden verder uit door je de mogelijkheid te geven je gehele park in een andere biome te veranderen.

Afbeelding

Afbeelding

Daarnaast wordt het mogelijk om je eigen gekozen naam op je achtbaankarretjes te krijgen en komt er een update op de Sequencer waarmee je objecten kan instellen voor een bepaalde tijd met verschillende intervallen (bijvoorbeeld flitsen van lichten).

De anniversary update komt 5 dagen later dan de releasedate van Vorige jaar, namelijk op 22 november. Om ons nog enthousiaster te maken over deze update komen er 2 livestreams:

Op 15 november gaat Bo samen met Lead Programmer Andy Chappell en Gameplay Programmer Bradley Pollard met behulp van een 1.4 build alles laten zien van de Scenario Editor

Op de release date (22 november) is Sam Denney te gast en gaat naast het spelen van de update ook vertellen hoe het proces verliep rondom deze Anniversary Update.