Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Community Meeting Efteling 2018

Berichtdoor Joël » do 11 jan 2018, 00:30

Afbeelding

Hallo leuke leden van de Planet Coaster community : )

Met plezier kondigen we bij deze aan dat we in 2018 twee Community Meetings gaan organiseren!
Net als vorig jaar worden de Community Meetings dagen waarop je kan genieten van een heerlijke dag in een pretpark samen met andere leden van de geweldige community.

Dit jaar komt er een Community Meeting in Efteling en een Community Meeting in Phantasialand.

Community Meeting Efteling 2018
Zaterdag 14 juli 2018

Tijd en locatie
De locatie waar we ontmoeten voordat we het park in gaan zal aan de linkerkant van de ingang gebouw zijn, buiten het park. We willen iedereen rond 09:30 ontmoeten, waarna we om 10:00 het park in gaan. Het park zal geopend zijn tot 23:00.

Efteling organiseert deze dag het Negen Pleinen Festijn, wat als voordeel een langere openingstijd met zich meebrengt. Dit kan er wel toe leiden dat het een drukke dag wordt in het park. Openingstijden en evenementen in het park kunnen gewijzigd worden zonder verdere aankondiging.

De organisatie zal ook deze keer alleen de datum zijn; iedereen is zelf verantwoordelijk voor hun eigen kosten zoals toegangstickets voor het park, parkeren, vervoer, verblijf en/of eten, drinken en souvenirs, en iedereen zal ook zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid en veiligheid.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de Community Meeting! Laten we er samen een geweldige dag van maken!

Laat het aan ons weten als je wilt komen
Wil je het ons laten weten als je ons wilt ontmoeten in het park? Laat het dan alsjeblieft aan ons weten door een van de teamleden te informeren. Ook als je vragen hebt over de Community Meeting horen wij het graag.

We wensen je een heerlijke dag toe met de Planet Coaster community in Efteling!

Het team
Rik, Robin, Micrajo en Joël


Relatie, organisatie en verantwoordelijkheid
De Community Meeting is niet verbonden of gerelateerd aan Frontier Developments en de Efteling. De Community Meeting wordt georganiseerd door de community, niet door Frontier Developments of de Efteling. Frontier Developments, Efteling en de community leden die deze Community Meeting organiseren nemen geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor deze Community Meeting of evenementen die wel of niet tijdens deze Community Meeting plaatsvinden.
Read more: Community Meeting Efteling 2018 (Reacties: 0)