Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Community Meeting Phantasialand 2018

Berichtdoor Joël » vr 12 jan 2018, 14:35

Afbeelding

Hallo alweer, leuke leden van de Planet Coaster community : )

Deze week hebben we de Community Meeting Efteling 2018 aangekondigd.
Vandaag kondigen we met plezier nog een andere meeting aan.

Community Meeting Phantasialand 2018
Zaterdag 23 juni 2018

Tijd en locatie
De locatie waar we ontmoeten voordat we het park in gaan zal op een later moment nog uitgekozen worden. We willen iedereen rond 09:30 ontmoeten, waarna we om 10:00 het park in gaan. Het park zal geopend zijn tot 18:00. Het kan zijn dat we in plaats van bij een van de ingangen ergens in het park gaan ontmoeten. Houdt dit topic in de gaten, want als er meer informatie te melden is, dan posten we dat hier.

Houdt er alsjeblieft rekening mee dat het een drukke dag kan worden in het park, afhankelijk van evenementen en de weersomstandigheden. Openingstijden en evenementen in het park kunnen gewijzigd worden zonder verdere aankondiging.

De organisatie zal ook deze keer alleen de datum zijn; iedereen is zelf verantwoordelijk voor hun eigen kosten zoals toegangstickets voor het park, parkeren, vervoer, verblijf en/of eten, drinken en souvenirs, en iedereen zal ook zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid en veiligheid.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de Community Meeting! Laten we er samen een geweldige dag van maken!

Laat het aan ons weten als je wilt komen
Wil je het ons laten weten als je ons wilt ontmoeten in het park? Laat het dan alsjeblieft aan ons weten door een van de teamleden te informeren. Ook als je vragen hebt over de Community Meeting horen wij het graag.

We wensen je een heerlijke dag toe met de Planet Coaster community in Phantasialand!

Het team
Rik, Robin, Micrajo en Joël

Adres Phantasialand
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Duitsland

Relatie, organisatie en verantwoordelijkheid
De Community Meeting is niet verbonden of gerelateerd aan Frontier Developments en Phantasialand. De Community Meeting wordt georganiseerd door de community, niet door Frontier Developments of Phantasialand. Frontier Developments, Phantasialand en de community leden die deze Community Meeting organiseren nemen geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor deze Community Meeting of evenementen die wel of niet tijdens deze Community Meeting plaatsvinden.
Read more: Community Meeting Phantasialand 2018 (Reacties: 1)