Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Planet Coaster - Nieuwe DLC's van de afgelopen maanden

Berichtdoor Joël » zo 27 jan 2019, 18:14

Afbeelding

Hallo allemaal, of beter gezegd zoals de gasten in Planet Coaster het doen: Hayo!

Het is een lange tijd stil geweest rond Planet Coaster Club, maar we gaan een poging doen om het nieuws weer op te pakken.

Wij hebben dan wel stilgezeten op het forum van Planet Coaster Club, maar de community en - minstens net zo belangrijk - het spel zeker niet. Zowel de community en het spel zijn nog springlevend.

Frontier Developments plc., de ontwikkelaar van Planet Coaster uit Cambridge in het Verenigd Koninkrijk, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om ons fantastische nieuwe content te geven in de vorm van meerdere updates en los te kopen DLC. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste nieuwspunten van de afgelopen maanden.

Planet Coaster - World's Fair Pack
Deze DLC is uitgebracht op 16 oktober 2018 en is verkrijgbaar op Steam en via de Frontier Store voor €10,99.

Ben je klaar om wat internationale flair aan je parken toe te voegen? Houd je paspoorten en boarding passes bij de hand voordat je onderstaande trailer gaat bekijken!

Vier het wonder van verschillende culturen en de hoogtepunten van internationaal parkentertainment in het World's Fair Pack! Deze uitbreiding voor Planet Coaster introduceert thema's en nieuwe landschapsobjecten van 10 landen. Ook bevat deze uitbreiding twee nieuwe achtbanen en een nieuwe attractie.

Meer informatie over de World's Fair Pack en de update notes vind je in de aankondiging op het officiële forum van Planet Coaster (in het Engels).

Planet Coaster - World's Fair Pack trailer:


Planet Coaster - Magnificent Rides Collection
Deze DLC is uitgebracht op 20 december 2018 en is verkrijgbaar op Steam en via de Frontier Store voor €10,99.

Deze magnifieke collectie bevat maar liefst negen nieuwe attracties, waarvan een zelfs 2 variaties heeft;
Mind Melt
Grand Carousel
Tracker
Power Moves
S.L.V.
Hyperjump & Ascendance
Swift Eagles
Vector
Skies

Wij zijn in elk geval enthousiast over deze nieuwe attracties. Teamlid Joël had de Grand Carousel al lang op zijn persoonlijke wensenlijstje staan! Ook een leuk weetje: de S.L.V. is een achtbaan geïnspireerd op een gesprek tussen Planet Coaster Lead Artist Sam Denney en Nederlands communitylid Silvarret (vandaar de afkorting S.L.V.).

Meer informatie over de Magnificent Rides Collection en de update notes vind je in de aankondiging op het officiële forum van Planet Coaster (in het Engels).

Planet Coaster - Magnificent Rides Collection trailer:


Alle DLC's van Planet Coaster die tot nu toe uitgebracht zijn op een rijtje: