Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Planet Coaster Club Contests September 2016 - Uitslag

Berichtdoor Robin » ma 03 okt 2016, 09:49

Afbeelding

In september hebben jullie het begin van Adventure World, een nieuw Nederlands pretpark dat in 2028 opengaat, ontwikkeld. Op een aantal eisen na (minimaal 4 attracties, 1 achtbaan en 1 eet- en drink gelegenheid + toilet) was het goed mogelijk om je fantasie de vrije gang te laten gaan. Jullie hebben ook deze maand keihard gewerkt aan een fairytale gebied en er zijn mooie projecten ingeleverd!

Maar wat is de eindstand van deze contest? Na 2,5 weken bouwen wil iedereen vast weten wie er precies heeft gewonnen. Alle stemmen zijn geteld en de winnaar de Planet Coaster Club Contest September 2016 is:

Afbeelding

iPat88


We willen iPat88 hartelijk feliciteren met zijn eerste winst! Klik hier om zijn hele park te bewonderen! Wil je alle stemmen terug zien? Kijk dan in de stemronde thread. Inmiddels is het al een tijdje mogelijk om je in te schrijven voor de volgende contest, deel 2 van Adventure World. We hopen jullie weer terug te zien bij de volgende uitdaging!

Vanaf oktober zullen de regels strenger worden gehandhaafd. Zo is het maar 1x mogelijk om iets in te leveren. Tijdens de stemronde dien je minimaal 25 berichten te hebben, exclusief berichten in de Chillzone. Ook is het verplicht om je stem te onderbouwen, anders telt je stem niet meer mee.