Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Planet Coaster bèta verschijnt op 9 november!

Berichtdoor Jinatha » vr 21 okt 2016, 15:31

Afbeelding

Na een lange tijd wachten op nieuws en een hoop geruchten is de kogel eindelijk door de kerk! De datum waarop de bèta start is eindelijk bekend. De Planet Coaster bèta start op woensdag 9 november! Iedereen die Planet Coaster heeft besteld via de Frontier Store (standaard, Alpha Edition of Deluxe Edition) en de Thrillseeker Edition hebben besteld via Steam kunnen vanaf deze dag de bèta gaan spelen. De Planet Coaster bèta zal speelbaar zijn tot de releasedatum, op 17 november.

De bèta van Planet Coaster zal de grootste en belangrijkste update zijn die we tot nu hebben gezien, waar simulatie en management centraal staan.

Features
De Planet Coaster bèta zal alle features bevatten van de final game. Echter zullen niet alle scenario's speelbaar zijn. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Hiervoor hebben we nog wat geduld nodig. Ook vraagt Frontier hier om alle mogelijke foutjes te melden op het officiële Planet Coaster forum.

Livestreams en nieuwtjes
Frontier zou Frontier niet zijn als ze geen livestreams zouden organiseren. Dit zullen in tegenstelling tot de afgelopen livestreams weer Developer Livestreams worden. De livestreams zijn op maandag 31 oktober en maandag 7 november. Ook zullen in deze livestreams enkele verrassingen worden getoond.

Naast de livestreams zullen we ook op de hoogte worden gehouden met enkele nieuwsberichten en sneak peeks! Zo zal er ook een "Management Matters" artikel verschijnen, waar we veel details kunnen lezen over het management gedeelte.

Wil je de Planet Coaster beta spelen, maar bezit je de game nog niet? Geen zorgen, want je kan nog steeds de Thrillseeker Edition kopen op Steam. Voor €37,99 krijg je de game, bèta toegang, digitaal schetsboek, de Planet Coaster soundtrack en verschillende in-game goodies. Planet Coaster verschijnt op 17 november.

Afbeelding