Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Update 1.2: Nieuwe Cheatcodes!

Berichtdoor Jinatha » wo 26 apr 2017, 12:37

Afbeelding

Het is natuurlijk niet nieuw dat Frontier cheatcodes in Planet Coaster heeft verstopt. Zo waren al verschillende cheatcodes te vinden tijdens de Alpha zoals 'underconstruction' en 'tegidcam'. Verschillende mensen dachten dat de cheatcode 'tegidcam' niet meer werkte in 1.2, maar als je een gast 'tegidcam' noemt dan werkt het gewoon!

Frontier heeft zojuist gemeld dat er in de nieuwe 1.2 update een paar nieuwe cheatcodes zijn toegevoegd! Vorige week kregen we van James Stant (Senior Audio, en Planco deskundige) al een hint dat je de claxon van je kart kan gebruiken door de shift toets in te drukken, maar de mensen van PCGamesN zijn erachter gekomen dat je meer kan doen dan alleen je toeter! Vernoem je Go karts track "BOLLARD" en ga in de ridecam zitten en je ziet het vanzelf!Wat je ook in de video ziet is als je een gast vernoemd naar Andy Chappell, deze bezoeker een race monster verandert!

James Stant heeft via een tweet verteld dat er nog meer cheatcodes te vinden zijn, dus voor de mensen die graag willen zoeken, ga je gang! Heb je er één gevonden? Post de cheatcode dan onder dit bericht.
Read more: Update 1.2: Nieuwe Cheatcodes! (Reacties: 6)