Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016


Nieuws: Zomer Update 1.3 aangekondigd!

Berichtdoor Jinatha » di 13 jun 2017, 22:14

Afbeelding

Bij het bekend maken van de patchnotes van Planet Coaster versie 1.2.3, die onder andere de nieuwe flatride Pathos III bracht, heeft Bo ons verteld dat we meer informatie kunnen verwachten over een nieuwe update van Planet Coaster. Deze update is inmiddels aangekondigd op de E3 beurs in Los Angeles, Amerika.

Vandaag kwam er een forumpost waarmee ze de Zomer Update voor Planet Coaster aangekondigd hebben. Deze update is op 27 juni gratis te downloaden via Steam, voor iedereen die Planet Coaster in zijn of haar bezit heeft.

Afbeelding

Zo worden er billboards toegevoegd, kan je de supports van de houten achtbaan van kleur veranderen en zijn er verschillende zomerse scenery items toegevoegd die je allemaal tot in perfectie kan aanpassen!

Er worden 3 nieuwe scenario's toegevoegd: Miss Elly’s Diner, Goldmine Tower en Starship Hangar.

Ook worden er 5 nieuwe achtbanen aan de game toegevoegd: the Gnarler (moderne trein op houten supports), Viper One (multi-launch coaster), Power Up (compacte coaster), De-Gen (trein van de 21e eeuw op een traditionele looping baan) en Bolt (moderne boomerang coaster). De Bolt en Viper One krijgen een speciaal dual-direction station waarmee de trein van de achtbaan zowel vooruit als achteruit door het station kan gaan.

Naast de achtbanen kunnen we ook 3 nieuwe flatrides verwachten: Iron Claw (klassieke slinger ride), Blackout (schommelschip) en Sky Watcher (observatie platform met roterende cabines)

Als klap op de vuurpijl heeft Frontier ook een nieuwe video geüpload op hun YouTube-kanaal waarin te zien is wat je nog meer kunt verwachten in de Zomer Update.Vergeet woensdag 14 juni niet te kijken naar de livestream van Bo en Ed op YouTube. Hier zal het gouden duo een recap doen van alle nieuwe dingen die toegevoegd worden met de 1.3 update. Op 21 juni kunnen we een speciale livestream verwachten waarin Spoiler Sam samen met Bo in de 1.3 Dev-build alles rustig doorneemt. Op die dag laten ze zien wat we allemaal kunnen verwachten op 27 juni! Beide livestreams starten, zoals we al langer gewend zijn, om 20.00 uur Nederlandse tijd.
Read more: Zomer Update 1.3 aangekondigd! (Reacties: 9)