Vraag en Antwoord

Tijdens het ontwikkelen van Planet Coaster worden soms Q&As (Vraag en Antwoord) gehouden met verschillende medewerkers binnen Frontier Developments. Je komt hier onder andere te weten wat ze voor Planet Coaster doen, maar ook wat hun favoriete attracties zijn en hoe hun dagen eruit zien. Daarnaast mogen Coaster Head Club leden ook nog eens vragen stellen aan het team. Wij hebben de Q&As voor jullie vertaald naar het Nederlands.

John Laws


John Laws is de 'Director of Art' bij Frontier Developments. Hij bepaalt onder andere hoe Planet Coaster uiteindelijk eruit gaat zien. Zo ligt zijn focus bij de mensen. John bepaalt dus de karakters van pretparkbezoekers, medewerkers en de entertainers. Benieuwd wat John Laws nog meer te vertellen heeft? Download hier de Nederlandse Vraag en Antwoord (Q&A) met John Laws!

Richard Newbold


Richard Newbold is de 'Producer' bij Frontier Developments. Newbold is verantwoordelijk voor bijna elk aspect in Planet Coaster. Ook zorgt hij ervoor dat het team zonder problemen aan Planet Coaster kan werken. Richard heeft hiervoor gewerkt aan Zoo Tycoon en ScreamRide. Ook was hij QA Tester bij Rockstar Games, bekend van de Grand Theft Auto-serie.

Sam Denney


Sam Denney is de 'Lead Artist' (hoofdontwerper) bij Frontier. Hij onderzoekt hoe attracties precies eruit zien en werken en maakt ze ook. Naast Planet Coaster heeft Sam Denney ook gewerkt aan RollerCoaster Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon 3 en ScreamRide.